Hvordan å skjære et hull i flatt tak

October 30

Enten du ønsker å installere en taket ventilen, et takvindu eller annen struktur som strekker seg over avstanden mellom huset og din flatt tak, er det første du må gjøre å lage et hull. Når du gjør et hull i flatt tak, gjør den største bekymringen sikker på at du ikke tilfeldigvis kutte gjennom en taket bjelke, da kan du dårlig skade stabiliteten på taket ditt. Også, du bare kutte en side av taket om gangen, så du ikke bryte noen ledninger og sikre at hullene i kø.

Instruksjoner

•Plasser din stud finder i flate taket taket finne taket bjelkene kjører over deg. Merke bjelke plasseringene med en blyant.

•Velg der du vil opprette hullet i taket. Plasser hullet slik at den ikke overlapper noen av bjelkene. Installere en lang borekronen i din drill og plassere bore i sentrum av din ønskede hull. Bore gjennom taket og Fortsett til du føler bore bit klart gjennom taket.

•Få på taket ditt og hullet du opprettet. Bruke et verktøy kniv til å kutte og fjerne taktekking materialet rundt hullet. Bruk en mal eller et målebånd for å sikre at stykke følte du fjerne nøyaktig størrelsen på hullet du trenger.

•Plasser din stikksag i hullet du boret og bruke så for å kutt veden under taktekking materialet. Skjær langs linjen av taktekking materialet du fjernet.

•Plasser din bore på et hjørne av hullet i taket og skyv det ned til det berører taket materialet. Aktivere drill og lage et hull. Gjør dette for alle fire hjørnene i hullet, eller hvis din hull er rund, på poeng betegner fire motstridende linjer rundt utsiden av sirkelen.

•Gå tilbake under kuttet og bruke din puslespill eller verktøyet kniv, avhengig av taket materiale som du har, å kutte fra sirkel til sirkel å fjerne taket og fullføre din hull.