Hvordan å skjære et hull i et sement bord for en toalettet flens

February 8

Når du installerer sement styret på badet gulvet, må du drille hull i det toalettet flens. Husk på snekkerens regelen "måle to ganger og kuttet en gang" når du tar mål for flensen. Klippe sement styret er litt annerledes enn standard gulv eller gips. Sement hovedkortet inneholder krystallinsk silika, så det er viktig at du bruke vernebriller og en støvmaske når. Den krystallinsk silika er svært irriterende for øyne og lunger. Heldigvis klippe styret er ganske rask og spesielle karbid blader og biter bidra til å holde støv til et minimum.

Instruksjoner

•Measure avstanden til sentrum av toalettet flens mot et målebånd. Overføre målingen til glatt side av sement og merke på midten av toalettet flens med en blyant.

•Measure omkretsen av toalettet flens med målebånd, legge til en ½ tommers måling og overføre målene for midtpunktet ombord sement. Den ekstra ½ tommen gir litt plass for justering når sement styret. Tegne en sirkel på omkretsen merkingen av toalettet flens med en blyant.

•Plasser sement styret glatt side opp på et par så hester. Installere en ¼ tomme mur drill litt inn i din drill. Bore et hull på innsiden kanten av toalettet flens sporing. Bore andre hull ved det første hullet. Dette danner et lite spor jig så bladet settes inn.

Sette inn en karbid tippet jig sagblad i din jig så. Sett bladet inn i hullet i sement styret. Skoen, eller bunnplaten av jig så bør være flat på brettet.

•Skjære langs spor sement styret med dekopaj så. La så å skjære gjennom brettet ved hjelp akkurat nok press for å presse så fremover. Fortsett kutte til det er mindre enn ¼ tomme av sporing som gjenstår uncut.

•Fjern dekopaj så og trykk forsiktig kutte ut nær uncut side med hælen av hånden. Cut out vil falle til bakken uten å forlate en fillete kant.

Tips og advarsler

  • Karbid-tipped stikksagen blader og mur er tilgjengelig på oppussing centers.
  • Alltid sement Bruk vernebriller og en ansiktsmaske når styret.