Hvordan å skjære et hull i et Glass utkast tabellen

July 23

Utkast glassbord gjøre fantastiske stedene å tegne, men det er fint å ha en lys over tabellen for å se hva du gjør. Du kan legge til et lys i tabellen og bore hull i glassoverflaten som å mate de elektriske ledningene. Det er ikke et vanskelig prosjekt å fullføre, men krever bruk av en spesiell borekronen. Etter boring hullet, Legg en plast trim ring for å beskytte det strømmer gjennom hullet.

Instruksjoner

•Measure diameteren på hullet du skjære glass utkast tabellen. Kjøpe en diamant bore hull så med middels grus for hull større enn 1/4 tommers eller en diamant borekronen for mindre hull. Kontroller at hullet så eller bit er en diamant, ikke karbid, bit.

•Finn stedet på glass utkast tabellen hvor du skal bore hullet. Angi utkast bordet i en flat eller vannrett posisjon.

•Plasser diamant hullet så eller litt på en variabel hastighet drill. En hjelper står ved med en sprayflaske fylt med vann for å holde hull så eller borekronen våt som du klippe hull. Hull kutte prosessen trenger masse smøring for å holde bore tips kule og hullet ren.

•Hold bore loddrett til vannrett overflaten av tabellen. Starte diamant hull så på mellom 600 og 900 rpm. En borekrone, starte ca 2500 til å 5000 rpm.

•Apply et lett trykk, lett til moderat, men ikke trykk som du bore gjennom glasset. Tillat drill å gjøre arbeidet. Har din hjelper spray borekronen kontinuerlig med en strøm av vann, men unngå å få vann i øvelsen. Vær forsiktig med sprøyte vann ved en elektrisk enhet.

•Sett fjerne hull så eller bor etter punching gjennom glasset. Rengjør glasset kantene ved sliping med en middels-korns slipepapir og plassere en plast trim ring eller krage i hullet for å holde kantene fra fraying elektriske ledninger trukket gjennom hullet.

Tips og advarsler

  • Vær svært forsiktig når du bruker vann på boring stedet, vann og elektrisitet er en dødelig kombinasjon.
  • Har to par vernebriller tilgjengelig for både deg og hjelperen din. Ha dem under boring for å unngå glass biter blir kastet inn i øynene.