Hvordan å sette sammen en verktøykasse for hjemmet ditt

February 19

Hver husstand skal ha en verktøykasse med grunnleggende verktøy. Selv om ikke du er en gjør det selv type person, vet du aldri når du trenger et verktøy for å gjøre et lite prosjekt. Holde en verktøykasse med noen grunnleggende verktøy kan komme i gang for grunnleggende hjem reparasjon og vedlikehold.

Instruksjoner

•Include et målebånd; en 16-fots lengde er ett alternativ. Det er OK å komme lenger, men unngå å få en som er kortere. Legge til en 16-unse hammer eller en 13-unse alternativ hvis du foretrekker noe lettere. Hver husholdning verktøykassen trenger en flat og en stjerneskrutrekker, men du kan også bare legge en alt-i-ett-skrutrekker. De fleste har utskiftbare tips som inkluderer på minimum to størrelser av flathead tips og to Phillips hoder. Avansert alt-i-ett har flere tips.

•Plasser et 10-tommers skiftenøkkel i verktøykassen så du klarer å stramme en tappekran eller en mutter som en del av et hjem vedlikeholds-prosjekt. Inkluder to sager bra - en liten håndsag Wood og en liten baufil for metall. Legge til en liten Oppladbar drill for bore hull og driving og skruen ved å skru skruer. Gå for en anstendig kvalitet merkevare.

•Rund ut husholdning verktøykassen med et par ting som vil komme godt med: elektriske tape, duct tape, spray smøremiddel, en tube med bygging lim, spiker og skruer. Du kan ofte finne ulike pakker av ulike størrelse spiker og skruer på din lokale jernvarehandel eller hjemme forbedring sentrum.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe alle disse verktøyene på din lokale jernvarehandel eller hjemme forbedring sentrum.
  • Kjøpe et navn merkevare produkt vil sikre at du kjøper et kvalitetsprodukt, og det vil holde seg lenger.
  • Håndverker verktøy er Sears merket. De er gode, rimelige verktøy
  • Nordlige Verktøy & Harbor Freight verktøy selger ikke kvalitet, navn merkevare verktøy.