Hvordan å sette Putty i vinduskarmer

February 11

Hvis windows er lekker når det regner eller utleie i utkast, kan det være tid til å sette i nye putty. Kitte, også kjent som glass sammensatte, tetter felles mellom den glass og treramme i vinduet. For å sette kitt i rammen, må du rense ut gammelt kitt, tar ut glass, legge til nye kitt og erstatte glasset. Du må ha vernebriller og hansker i hele prosessen.

Instruksjoner

Hvordan å sette Putty i vinduskarmer

•Bruk en varmepistol til å myke opp eksisterende putty. Sett varmen til en moderat temperatur på varme pistolen og bruke varmen på kitt, skraping putty fra vinduet med en 1 tommers sparkel som det gjør. Øke varmen litt hvis putty ikke får myk nok til å skrape i vinduet.

•Bruk en løfte bevegelse med kitte kniven å trekke putty fra vinduet som du gjør deg rundt rammen. Som du støter glass poeng, små metall trekanter som holder glass i plassere, fjerne disse og holde på et trygt sted. Glass poeng er presset inn i tre; Du kan løfte dem ut med spissen av sparkel.

•Sett løfte glasset fra rammen. Pakk glass i bobleplast eller andre naturlige beskyttende å dekke og sett til side.

•Prepare på kitt for installasjon. PuTTY er stiv når først tatt ut av pakken og bør være kneaded for å gjøre det mer formbare. Bruk en liten linolje og forsiktig gni den inn i putty som du kna den. Ikke Legg for mye olje, da dette vil gjøre putty tacky.

•Rull en liten del av putty mellom håndflatene, danner en blyant tynn lengde. Bruk denne rullet kitt til rammen, forsiktig men bestemt skyve den inn i rammen. Bruk fingrene eller flat slutten på kitt kniven for å glatte putty.

•REINSTALL ruten glass. Når rammen har blitt puttied, forsiktig passe glasset i posisjon innenfor rammen. Installere Vinduer poeng, sørge for at vinduet står stødig mens du trykker poeng tilbake i. Om nødvendig kan du bruke en liten trykk hammer kjøre poeng i rammen.

•Apply et tynt lag kitte rundt vinduet hvor den møter rammen, skyve den inn i rammen som du går. Jevne ut eksponert putty og fjerne overflødig med en skraper eller kitte kniven.

Tips og advarsler

  • Bruke tape på vinduet i en stor X å gi stabilitet når du fjerner den.