Hvordan å sette et spill rom i garasjen

December 19

Spill er aktiviteter som bringer folk sammen, så et spillrom er en svært effektiv måte for underholdende gjester og for avslapning etter en hard dags arbeid. En av utfordringene i et spill rom er å finne plass for det siden bord og utstyr krever vanligvis mye plass som ikke kan være nyttig i hjemmet ditt. Garasjen er et alternativ å vurdere, og konvertere garasjen til et spillrom krever noen forberedelser.

Instruksjoner

•Rengjør ut garasjen og vaske det for å forberede plassen oppussing. Tørke gulvet med varmt vann og mildt vaskemiddel og skure veggene for å fjerne all smuss, støv og rusk som har bygget opp.

•Paint veggene ved å bruke en primer på dem med en male sprøyta. Rense ut sprøyta med vann som primer tørker, og deretter fylle det med hus maling. Bruk to lag med maling for best resultat med andre strøk gjelder bare etter først er helt tørt. Holde garasjen godt ventilert mens du gjør dette.

•Lay ned tepper i garasjen som en varme isolator og også gi garasjen en hyggeligere estetisk enn bare betong.

•Measure rommets dimensjoner med et målebånd slik at du kan bestemme hvilke spill som er aktuelle. Vet hvor mye plass du har å jobbe med så vel som elektriske egenskapene til garasjen. Beregne hvor mange utsalgssteder du har og hvor mye makt de kan håndtere slik at du vet hvilke spill kan innkvarteres.

•Fyll på rommet med spill av valget. Biljard, lufthockey og bordtennis er alle brukte spill i spillet, og det finnes tabeller for å konvertere til flere spill konstruksjoner samt å spare plass. Vurdere en arkadespill eller flipperspill hvis du har råd til det siden det er mange selskaper som spesialiserer seg på disse typer spill salg. Legge til brettspill og en dart bord for utvalg.

•Legg møbler hvor du har plass siden må steder for folk å sitte. En TV og stereoanlegg vil også legge mye rommet generelle og gi deg flere underholdningstilbud. Inkluder drikke kjøleskap hvis du har en ekstra stikkontakt lagre bryet med å gå tilbake til huset for drikkevarer. Du trenger en ovn for vintermånedene hvis det blir kaldt hvor du bor siden ekstremt kaldt vær kan skade utstyret ditt. Lamper er viktig også hvis garasjen ikke lyser godt.

•Decorate rommet hanging skilt eller plakater, bringe i idrett memorabilia og inkludert noe annet som appellerer.

Tips og advarsler

  • Legg tyngre låser og belysning på utsiden av garasjen for å hindre tyveri når spillrommet er konfigurert.