Hvordan å resirkulere Styrofoam og peanøtter

March 5

Hvordan å resirkulere Styrofoam og peanøtter

Pakking peanøtter er ofte referert til som Styrofoam, men navnet er egentlig et varemerke for Dow Chemical Company. Polystyren er den riktige betegnelsen materialet brukes til å lage Styrofoam pakking peanøtter; Det kan brukes og solgt av noen selskap. Dette materialet er skadelig for miljøet når det kastes av feil. Styrofoam pakking peanøtter er laget med giftige kjemikalier og ta lang tid å bryte ned i en søppelfylling. Dyr svelge utilsiktet pakking peanøtter, som kan føre dem til å sulte i hjel. Resirkulering pakking peanøtter holder dem beskyttet mot skade.

Instruksjoner

•Hold Styrofoam pakking peanøtter og bruke dem selv. Store Styrofoam i huset før du trenger å sende en pakke, så gjenvinne din lagret pakking peanøtter.

•Contact lokale håndverksbutikker. Mange bruker Styrofoam når håndverk. Håndverksbutikker kan godta Styrofoam å resirkulere for kunst stykker eller andre prosjekter.

• Besøk Earth911.com. Dette nettstedet viser resirkulering sentre i ditt område som godtar polystyren. Angi polystyren snarere enn Styrofoam i søket.

•Mail Styrofoam pakking peanøtter i The Alliansen av skum emballasje resirkulering. Denne organisasjonen har en e-back program som lar deg sende Styrofoam dem for resirkulering. Du må betale for Porto med dette alternativet.

Tips og advarsler

  • Holde pakking peanøtter fra kjæledyr eller små barn å unngå utilsiktet inntak.