Hvordan å resirkulere Styrofoam i Sør-Carolina

November 29

Hvordan å resirkulere Styrofoam i Sør-Carolina

Styrofoam er et merkenavn for polystyren. Det er kjent som plast Zenon resirkulering verden. Polystyren kan være stiv eller skum og brukes å gjøre beskyttende emballasje, flasker og mat containere, kopper, tallerkener, boller eller lagercontainere. Pakking peanøtter og noen flasker er laget med Styrofoam. Polystyren er ikke biologisk nedbrytbart og kan være skadelig for miljøet, er det viktig å resirkulere Styrofoam for å holde den ut av deponier. Gjør finne et sted for avlevering eller spesialitet pick-up service som vil håndtere polystyren stoffer, som mange vanlige curbside programmer ikke vil plukke den.

Instruksjoner

•Thoroughly skyll og tørk polystyren materialet og fjerne noen lokk for å forberede den for resirkulering. Det er ikke nødvendig å fjerne alle etiketter.

•Finn en alternativ bruk for din Styrofoam. Skjære den i biter og bevare den å bruk når sende pakker eller selge. noen andre i ditt område kan ha bruk for gamle Styrofoam.

Finne ut hvis South Carolina-baserte håndverksbutikker, som A.C. Moore (acmoore.com), Scrapbook stasjon (thestampingplace.com) eller Beckhams Barn (beckhamsbarn.com), samler gamle Styrofoam for kunder å benytte i Håndverksprosjekter.

•Slipp av materialet ditt område spesialavfall. Mange sentre i South Carolina godta polystyren. Besøk et gjenvinning-orientert nettsted, for eksempel earthlink911.com, recyclingcenters.org eller recyclingcenter.info, lære om resirkulering sentre i postnummer.

•Arrange en tjeneste å plukke opp din polystyren avfall. Se hvis du tradisjonelle avfall hentetjeneste tilbyr polystyren pick-up eller se i spesialitet tjenester. Pick-up tjenester vil vanligvis distribuere hyller til skoler, boliger og kontorer der resirkulerbare materialet kan samles. Medarbeidere vil plukke opp hver beholder på planlagte dager.