Hvordan å resirkulere Styrofoam i California

October 31

Hvordan å resirkulere Styrofoam i California

Styrofoam (AKA polystyren) faller i et grått område når det gjelder resirkulering. Det er vanskelig å bli kvitt, og det er overalt. Vanligvis Styrofoam er satt til ingen bruk det settes bare inn i en søppelfylling på statens regning. Videre, som du har sikkert allerede sett, bort deler av Styrofoam finnes i friluft hele tiden. Styrofoam er en spesielt ødeleggende form for søppel som det ikke er biologisk nedbrytbart. Det er utrolig viktig å resirkulere Styrofoam eller unngå å bruke det hele sammen. Det kan være skadelig for både deg og miljøet rundt deg.

Instruksjoner

Hvordan å gjenvinne din overflødig Styrofoam

•Ta din Styrofoam av skitt. Din garbageman vil ikke akseptere papirkurven hvis de ser Styrofoam i den. Dessuten tar Styrofoam allerede opp 25% av California deponier, der det ikke vil gjøre noe, men tar opp plass.

• Din nabolaget gjenvinningsstasjon kan også ikke godta Styrofoam. Noen sentre kan godta Styrofoam, men de er vanskeligere å finne. Hvis du finner et senter som godtar din overflødig Styrofoam, er oddsen at de ikke vil akseptere noen som holdt mat eller medisinske produkter. Kontroller også at Styrofoam er tilleggsprodukter (tape/etiketter/glue). Uventet kjemikalier kan forstyrre resirkulering. Besøk Earth911.com for å finne en gjenvinningsstasjon nær deg.

•Spar din Styrofoam på et trygt sted. Pakking selskaper bruker Styrofoam hele tiden å sikre integriteten til hva du sender, kan du gjøre det samme. Neste gang du åpner en boks som har Styrofoam beskytte stykker, ikke bare kaste den bort. Sett Styrofoam i en plastpose og bruke det neste gang du må sende noe. Det samme gjelder for pakking peanøtter. Bare sørg for at du holder din overflødig Styrofoam fra mat og medisinske produkter.

•Contact din lokale postkontor. Mange UPS butikker godtar din pakking peanøtter og selv din bulk Styrofoam. Visse selskaper betaler selv du for din overflødig Styrofoam. American Chemistry council har en database med folk villig til å betale nær deg. Disse kjøperne vil slå din ubrukelig Styrofoam til fremtidige produkter: lunsj skuffer, kopper og sykkelhjelmer, blant andre.

•Purchase noen Limón, en oransje ekstrakt, på Internett. Når du spray produktet på Styrofoam vil det oppløses i en gooey stoffet som kan brukes som superlim.

Tips og advarsler

  • Kjemisk hovedkomponenten i Styrofoam er en kjemisk kjent som styren. Hvis utsatt for styren direkte kan det være virkninger å øynene, fordøyelsessystemet og selv sentralnervesystemet. Dette er særlig problematisk for alle som noen gang har lagt en Styrofoam beholder i mikrobølgeovn. De giftige kjemikaliene i Styrofoam kan lekke ut av beholderen og i maten.
  • Skade på miljøet er Styrofoam skadelig fra begynnelsen. For å starte, er Styrofoam produsert ved hjelp av petroleum, som er en ikke bærekraftig energikilde. Hvis produktet ikke er resirkulert, kan tankeløst kastet ned i skogen eller på siden av motorveien, det bli farlig å alle dyrene i området. Dyr vil gnage på Styrofoam og vil alvorlig skade deres fordøyelsessystem.