Hvordan å resirkulere Styrofoam emballasje

July 13

Hvordan å resirkulere Styrofoam emballasje

Styrofoam er et varemerke for et materiale kalt polystyren. Polystyren er oljebaserte og meget brannfarlig. Videre brukes benzen, et menneskelig karsinogen, i produksjon av polystyren. Som sådan, er det bedre at det ikke ende sitt liv i våre fyllplasser der kjemikalier vil lekke inn jord og grunnvann. Det er viktig å redusere mengden av polystyren vi bruker. Men det er også viktig å gjenvinne, gjenbruke og re-formål polystyren materialet som allerede er brakt inn i eksistens.

Instruksjoner

•Donate det. Mange håndverksbutikker, skoler og barnehager vil bruke polystyren kunstprosjekter beskyttere, studenter og barn. Se også etter veldedighetsorganisasjoner som leverer eks utlandet til soldater eller de ødelagt av krig eller naturkatastrofer og spørre om bruk av polystyren materialet.

•Slipp den av. Plast løs fylle rådet opererer et nettverk av samlingen centers der du kan slippe av polystyren pakking peanøtter. Besøk nettstedet for å søke mer enn 1.500 amerikanske steder. Du kan også sjekke med butikker som spesialiserer seg på pakking og frakt.

•Freecycle det. Freecycle.org er et online nettverk som lar deg vise varer du ikke lenger ønsker eller trenger at andre mennesker kan finne nyttig. Bli et lokalt nettverk og koble med personer kan bruke din polystyren.

•Mail det. Alliansen av skum emballasje Recyclers kjører drop-off og post-i programmer å resirkulere polystyren.

•Recycle det. Innbyggere i USA kan besøke Earth911.com for å finne lokale selskaper og organisasjoner som vil akseptere polystyren.

•Reuse det. Lagre noen polystyren og når du sender en pakke via post eller pakke skjøre gjenstander, bruke materialet.

•Sell det. Selv om ikke ment for bruk av den generelle offentlige og husholdningenes resirkulering, fungerer Plasticsmarkets.org som en oppgjørssentral for bedrifter og resirkulering industrien å finne kilder. Hvis du har en stor mengde materiale, kan dette være verdt å se inn etter en løsning.