Hvordan å resirkulere galvanisert stål vask

June 6

Hvordan å resirkulere galvanisert stål vask

Over er 65 prosent av stål produsert i USA resirkulert, ifølge Earth911. Resirkulert stål av alle typer, inkludert galvanisert stål er smeltet ned og gjort om til nye stål. Resirkulering av stål lagrer mange naturlige materialer, inkludert jernmalm, kull og kalkstein. Alternativer for hvordan å resirkulere galvanisert stål avhenger av hvor du bor. Ta noen minutter å finne ut hvilke alternativer du har, Velg en metoden det arbeider for tidsplanen.

Instruksjoner

•Contact byen er resirkulering program, som er vanligvis en del av Department of Public Works, og spør om du kan resirkulere store stål apparatet ved å bringe det til deponi center eller la det curbside samling. Noen miljøer kan du resirkulere stål på denne måten. Hvis din, følg din kommunens instruksjoner for enkel avhending.

• Søk for stål gjenvinnere nær du bruker "Stål resirkulering posisjonsindikator" på stål resirkulering instituttets nettsted. Angi postnummeret, forkortelse for stat og nærmeste by til deg. Velg "Utstyr" fra det miste-ned menyen. Vise samsvarende resirkulering, og kaller dem for å finne ut når du kan slippe av vasken.

•Trade i gamle vasken for penger ved å ta den til skrap metall anlegget eller useriøs verftet nær deg. Ring rundt for å bestemme hva prisene hver anlegget tilbyr, så ta vasken til anlegget som betaler den beste prisen.

•Contact din lokale Habitat for Humanity operasjon. I mange samfunn er Habitat for Humanity en gjenoppretting som selger brukte byggematerialer og apparater for forbrukere; den bruker inntektene for å bygge boliger. Hvis din kommune har en gjenoppretting, kan donert vasken bli solgt for å finansiere veldedighet eller tatt i bruk i et utviklingsprosjekt. Hvis du donere vasken, får du en fradragsberettiget kvittering, siden den teller som donasjon.