Hvordan å resirkulere bokser i Cocoa, Florida

July 30

Hvordan å resirkulere bokser i Cocoa, Florida

Cocoa, Florida, ligger sørvest for Cape Canaveral på østsiden av Florida. Byen av kakao gir containere for beboere for resirkulering. Beboerne trenger ikke å sortere deres resirkulering å dra nytte av curbside pickupen. Kakao ligger i Brevard County, som gir et farlig avfall samling nettsted hvor folk kan slippe av bokser med maling eller kjemikalier. Fylket opererer et program kalt "Drop og bytte," der folk kan få inn brukbare maling, gården kjemikalier eller andre produkter i bokser å dele med andre som trenger dem. En lokal maleri selskapet reprocesses maling og to ganger i året. Farlig avfall området gjør maling tilgjengelig for publikum uten kostnad.

Instruksjoner

Resirkulering hjemme

Finne et sted å lagre bokser. Noen mennesker setter en annen farge søppelbøtte ved siden av papirkurven på kjøkkenet for å hjelpe alle finne riktig beholderen for bokser.

•Rinse mat bokser før du kaster dem i resirkulering receptacle å kutte ned på lukt.

•Deposit bokser i resirkulering bin utendørs når resirkulering mottaket er full, eller før resirkulering pickupen. Hvis du bruker plastposer i din resirkulering container, fjerne vesken etter at du setter innholdet inn i gjenvinning bin. Byen av kakao resirkuleres ikke plastposer.

Gjenvinning spesialavfall i bokser

Finne et trygt sted å lagre din tom eller ubrukt bokser med maling, insektmidler eller andre spesialavfall bokser. Stram lokk eller topper på beholdere slik at de ikke avgir gasser.

•Plasser din bokser i en boks og sette dem i bagasjerommet eller bak på bilen. Brevard County ber om at du forlater etikettene på beholdere å hjelpe dem å behandle innholdet riktig.

•Gi beholdere i sentrale avhending-anlegget på 2250 Adamson Rd. i Cocoa mellom klokken 8 am og 4 PM fra mandag til lørdag. Anlegget stenger for store helligdager.

Tips og advarsler

  • Ifølge Brevard County Solid Waste Management nettsted er det trygt å sette tomme maling bokser i søpla så lenge du ta dekslene av og maling er tørket eller vanskelig.
  • Se gjennom hyllene på sentrale disposisjon anlegget for produkter du behøver hjemme. Fylket tar ikke betalt for disse produktene.