Hvordan å Reseal gamle keramiske fliser & Grout

February 25

Hvordan å Reseal gamle keramiske fliser & Grout

Uavhengig av materialer du arbeider med, trenger til slutt du å feilfri og restaurere materialene til å bevare livet. Keramiske fliser installasjon vokse skitne over tid, med fliser overflaten og Mørtelanker absorbere skitt, mugg og andre former for smuss. Lag av sealer på toppen slites også til slutt av, som betyr at du må vaske gulvene og forsegle flisen fugemasse for å holde den bevart i så mange år som mulig.

Instruksjoner

•Prepare ditt område for rengjøring. Feie gulvet helt av rusk før du starter på faktiske rengjøring. Følg instruksjonene fra produsenten på din merke grout renere for å blande det tilsvarende i moppen bøtte eller bruke det rett hvis retningene for den. Hell i sealer først, deretter vann og bland det med din gloved hånd.

•Rengjør overflaten flis helt før resealing. Bruk en skrubbe børste og grout rensemiddel for å skrubbe rester fra flis og grout. Rengjøre rester fra arket med rent vann og en mopp når du er ferdig skrubbing. Gjenta prosessen som kreves for vanskelige flekker og skitne områder. Vente 24 timer på gulvet tørke før tetting.

•Reseal keramisk flis og grout installasjonen. Hvis du ikke kjøpte en sealer applikator kan du bruke en pensel til coat fugemasse fugene med sealer. Ellers kan du bruke fabrikken applikatoren på slutten av din sealer beholderen til coat leddene tilsvarende. Du kan også forsegle ansiktet til keramiske ved å male det på med en pensel eller rull. Tillate minst 24 timer for å tørke eller mer Hvis produsenten krever det.

Tips og advarsler

  • Alltid Bruk verneutstyr ved arbeid med kjemikalier.