Hvordan å Reseal bassenget fliser

October 10

Hvordan å Reseal bassenget fliser

Et svømmebasseng er en attraktiv funksjon i et hjem, spesielt i de varme sommermånedene. Flisene langs svømmebassenget, enten de er laget av naturlig eller keramiske stein, vil har vært belagt med vanntett tetningsmiddel når de opprinnelig ble installert. Men må de være forseglet omtrent hvert femte år for å hindre vannet siver inn i fliser og Mørtelanker, som kan forårsake flekker eller andre skader. Så lenge du vet hvordan du skal male, er resealing din bassenget fliser et ork som du kan gjøre selv på en helg.

Instruksjoner

•Drain bassenget helt. Feilfri bassenget brikker for å fjerne skitt eller rester og la brikkene tørke før noen fugemasse.

•Fyll en vanntett gjennomtrengende tetningsmiddel i en paint-skuff. Tetningsmasse gjelde ruten med pensel eller maling rull, begynner i den ene enden av bassenget. Følg korn av flisen og passe på å bruke en jevn, selv strøk.

•Tillat tetningsmasse tørke i minst 24 timer, deretter bruke en andre strøk med fugemasse på samme måte som først.

•Fyll når bassenget med vann, slik at andre strøk med fugemasse tørke for 24 timer.

Tips og advarsler

  • Sjekk værmeldingen før resealing utendørs bassenget. Du trenger to til tre tørre dager å fullføre jobben.
  • Unngå å bruke en vannbasert tetningsmiddel på bassenget fliser; vannet i bassenget kan erodere denne typen fugemasse, opprette behovet for hyppigere resealings enn vil være nødvendig med en løsemiddelbasert fugemasse.