Hvordan å reparere smijern rekkverk

September 14

Hvordan å reparere smijern rekkverk

Smijern er en av de kraftigere utendørs materialene og et godt valg for møbler og trapp rekkverk. Smijern kan vare i flere tiår med riktig pleie og vedlikehold. Eksponering av Bart metall til noe fuktighet vil føre jern til rust. Et enkelt lag med maling vil hindre fukt mot metallet. Men maleri over metall som er allerede rustne vil føre til rust kommer tilbake raskt. Fjerne rust før du male rekkverk og du vil ha en stor ser trapp saken i årene som kommer.

Instruksjoner

•Mix to spiseskjeer vaske oppvaskmiddel og vann i en stor bøtte. Dyppe scrub pensel i bøtte og skrubbe overflaten av metall til å fjerne alle skitt og smuss. Skyll med rent vann og tørk godt.

•Fargeringer de tungt rustne delene av rekkverk med stål-bristled pensel. Flytte penselen og tilbake briskly å banke rust løs.

•Sett middels korns slipepapir til en håndflaten slipemaskin. Sand overflaten av metall til å fjerne gjenværende rust. Tørke støv og rusk med en fuktig klut.

•Spray på en kjemisk rustfjerner eller rust omformer. En syrebasert converter vil slå rust til jern fosfat. La den kjemiske sit på overflaten av smijern for gang anbefalt på pakken instruksjonene. Børste vekk rusk med stål-bristled pensel.

•Mix todelt epoxy etter anvisningen på pakken. Velg en oppdateringen sammensatte egnet for smijern. Fyll små hull og sprekker med sammensatte bruke en sparkel. Glatt toppen av sammensatte så det skaper en glatt overflate på jern. La den sammensatte kur. Sand lett med fine korns slipepapir å glatte.

•Apply olje-baserte metall primer rekkverket med en god kvalitet pensel. Start øverst i skinnen og arbeide mot midten. Når du har fylt øverste halvdel, starter på bunnen av skinnen og prime oppover. La primer frakken tørr i fire timer eller til primer er tørre.

•Paint rekkverk med en rust-hemmende oljebasert maling for metall. Påfør maling med de samme teknikkene som brukes til å foreat primer. Utføre to til tre maling, slik at hvert strøk tørke å ta før neste. La den siste strøk tørre over natten.

Tips og advarsler

  • Retusjere riper eller chips i maling hver seks måneder til et år. Avdekkede metallet vil rust raskt, spesielt i fuktig klima.