Hvordan å reparere en stukk bygningen

August 29

Stukk er en eller lime-sementbasert gips som har blitt brukt som en bygning finér i århundrer. Stukk er ekstremt holdbart og kan ofte siste tiårene uten behov for vedlikehold eller reparasjon. Hvis, men du trenger å utføre reparasjoner stukk bygningen, finner du det kan gjøres enkelt. Matchende tekstur av stukk til den eksisterende stukk, men kan være vanskelig uten å måtte ansette en ekspert.

Instruksjoner

•Fjern noen løs stukk rundt i området som må repareres. Du skal kunne trekke av løse biter av med fingrene. Skraper kan brukes, men vær forsiktig med å fjerne mer enn nødvendig og allerede løs.

•Kontroller området som skal repareres Når du har fjernet alle løs stukk. Du burde se hønsenetting under stukk og tar papiret nedenfor. Hvis kylling wire eller tjære papir mangler, kan du legge til noen. Skyv tjære papir i hullet slik at den overlapper omtrent en tomme med eksisterende tar papiret. Spiker et stykke hønsenetting eller gips mesh over tar papiret.

•Mix stukk i en bøtte eller trillebår. Følg fabrikanten retningene. I de fleste tilfeller kan du legge til en angitt mengde vann til tørre mix.

•Kuleis opp noen av stukk med en sparkel og sling den til området som skal oppdateres. Glatt blandingen over hele nettverket bruker halvsirkel bevegelser og gjenta til hele området er dekket. Bruke en våt murskje for å blande stukk på den eksisterende stukk. Opprette spor i stucco med murskje før det tørker å det bånd til neste strøk. Tillate stukk tørke helt før du legger til en andre strøk. Det kan ta opptil en uke for stukk tørke.

•Mix stukk for andre strøk. Stukk blanding bør ha ulike retninger for første, andre og siste strøk blanding. Våt den eksisterende stukk. Påfør et andre lag ved å gjenta den samme prosessen som første strøk. Tillate andre strøk tørke. Andre strøk bør være tørr i tre til fire dager.

•Mix stukk for det siste laget. Den siste strøk er hvor du vil forsøke å tekstur av stukk. Det er mange siste teksturer som er brukt på stucco, gjenskape den eksakte teksturen kan være en kunstform. Eksperimentere med en murskje og andre verktøy du har praktisk å prøve å matche eksisterende stukk tekstur. Du kan prøve så mange teksturer som nødvendig. Bare våt av stukk hvis du må starte på nytt.