Hvordan å reparere en sprakk murvegg

November 28

Hvordan å reparere en sprakk murvegg

Murverk er satt sammen med en sement mørtel. Som kaldt vær treff mursteinsveggen overfor, kan mørtelen bli dynket i vann, hvilke fryser. Dette vil føre til mørtelen å utvide og sprekk kan bryte fra hverandre murverket. Reparere en murvegg, må du bryte ut gamle mørtelen og fylle den. Dette kalles repointing. Det kan ta deg noen murstein å få taket på peker, så det kan være en god idé å praktisere dine peker på murveggene som ikke er sett daglig.

Instruksjoner

•Skjære i sprakk mørtelen med en 4-1/2-inch vinkel jeksel blad. Slå på bladet og kjøre den langs mørtelen, skyve vinkelsliperen til hodet berører veggen.

•Sett en flat meisel i sprakk mørtelen og treffer den med en hammer til å bryte ut gamle mørtelen.

•Plasser din mørtel blande inn i et stort plast badekar og bland i vann langsomt bruker en murstein murskje. Bland til mørtelen har en tykk konsistens, så la den sitte i 10 minutter. Teste mørtel konsistensen av scooping en liten mengde mørtel i din murskje. Snu murskje opp ned. Mørtelen bør holde. Hvis mørtelen er løs, legge mer av mørtel blandingen. Tilsett vann hvis det er for tykk.

•Ta et scoop av mørtel i din murskje og plassere den ved siden av veggen. Scoop mørtelen inn i sprekken bruker en peker murskje. Peker murskje er lang og tynn, slik at du kan tvinge mørtelen inn i sprekken. Fylle vannrett sprekker først, så gå til vertikale sprekker.

•Pound en 6d etterbehandling spiker til en 1/2-tommers stykke skrap tre slik at spikeren er på samme dybde som gamle mørtel i veggen... Kjør spikeren langs nye mørtelen til selv den ut.