Hvordan å reparere en gammel tre skrog lekkasje

September 15

Hvordan å reparere en gammel tre skrog lekkasje

Når en gamle tre hull utvikler en lekkasje, er litt undersøkende arbeid i orden. Når du finner lekkasjen må du definere sin karakter. Plankene på tre båter som er igjen flytende for sesongen svelle. Lekkasjen kan skyldes caulking feil, men det kan også skyldes skadede eller råtnet plankekledning. Uansett, må du fjerne båten fra vannet fra det tidligste mulige øyeblikket, så du ender opp med en senket båt.

Instruksjoner

•Visually kontrollere lekkasjen. En lekkasje på en søm mellom to punkter kan være fuger feil. Holde poenget med en jackknife i skogen rundt skjøten å avgjøre hvorvidt veden er myk. Hvis jackknife testen avslører mykt tre, sett en tube med polyuretan caulk i en fuger pistol. Fyll sømmen med polyuretan caulk på både på innsiden og utsiden av skroget.

•Fjern neglene fra alle bløt planker på stedet av lekkasjen, bruke spiker pullers. Stripe fuger fra kantene av plankene som forblir på plass. Sand kantene av plankene ved hullet med 36-korns slipepapir.

•Measure gamle planken med et målebånd. Kuttet erstatning styrene til lengden på gamle styrene bruker en sirkelsag. Plasser det nye styret på båtens vrbord nærmeste slutten av brettet. Dukkert nye marine messing negler - den samme størrelsen som du fjernet - i lim marine caulk. Kjøre neglene gjennom planken og inn i båtens vrbord med tre mallet.

•Skyv planken på hver påfølgende vrbord og spikre det på plass. Når du endelig push planken på det siste strukturelle elementet på tvers som det går, spiker det på plass.

•Apply en perle av polyuretan reparer med en fuger pistol mellom styrene, både i skroget og utenfor.