Hvordan å reparere bjelke Rot

March 10

Hvordan å reparere bjelke Rot

Bjelkene eller lengder av tømmer omsluttet i vegger og gulv, støtter en home struktur. Bjelkene lider skade av mange grunner, inkludert vann metning og termitter, som svekker integriteten til tre og resultatet i rotting. Reparere råtnet bjelkene kan gjøres gjennom sistering, en teknikk som innebærer oppkvikkende råtnet bjelke brikken med flere lengder av tre. Sistering er en to-manns jobb, men krever bare grunnleggende gjør det selv ferdigheter til å utføre.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på den råtnet bjelke. Kopier side og vinkel målinger og noen vinkler på råtten bjelkene til to behandlet boards.

•Skjære styrene med en sirkulær så. Holde to styrene mot råtnet bjelke og kontrollere mål for å sikre at de samsvarer med.

•Enlist ved hjelp av assistent å holde hvert råtnet bord blant skadet bjelkene i sin opprinnelige posisjon. Har ham holde ett bord på utsiden av en av bjelkene. Kjøre 16d innramming negler om den nye behandlet bord og i den skadede bjelke med hammer å legge dem. Space neglene 12 inches hverandre langs styrene.

•Plasser andre kuttet bord på motsatt side av den råtnet bjelke. Gjenta teknikken i trinn 3 knytte andre styret til bjelke.

Tips og advarsler

  • Hvis representanten ikke holde opp tre bitene i plasseringen lange eller trygt nok, ansette en flaske jack holde nye trelast i posisjon mot den skadede bjelke.
  • Bruk alltid vernehansker når du arbeider med håndverktøy å unngå skade.