Hvordan å rense ut et avløp felt

March 20

For mange mennesker som eier septisk systemene, avfall samles og behandlet gjennom en septiktank, hvilke så tapper flytende avfall i jorden. Dette er kjent som et avløp felt. Over tid, septisk systemene kan bli full og sikkerhetskopiere forårsaket alle slags ekle problemer. Bortsett fra generelt vedlikehold i en septiktank, bør det regelmessig pumpes ut for å hindre noen store problemer som kan føre til kostbare reparasjoner. Rengjøring et avløp felt er en skitten jobb, men er avgjørende å eie en septiktank.

Instruksjoner

Finne plasseringen av septiktank underjordiske.

•Mark av hjørnene av akvariet og starte graving. Når du kommer tanken (ca. 18-plus inches ned), vil du se forseglet luken. Hvis du kan ikke åpne dette for hånd, må du bruke et kubein.

Er en profesjonell septisk rengjøringsservice pumpe avfall ut av tanken. I mellomtiden bruke avløpet feltet behandling direkte på i avløpet feltet jord, som fungerer som et sjokk behandling (se fabrikanten retningene for bruk av avløpet feltet behandling). Hvis du har en distribusjon boks som en del av systemet, kan du hoppe over trinn 4.

•Locate den T-formede utløp (dette er den som fører til i avløpet feltet). Vannslangen i hagen til utløp og fest trakten.

•Fyll avløpet feltet behandling i trakten. Dette vil flyte inn i stikkontakten røret og inn i jorda i avløpet feltet rensing feltet.

Tips og advarsler

  • Septik er farlig. Du bør alltid ta forhåndsregler når du arbeider med tunge eller helsefarlige stoffer.