Hvordan å rense Pikake busker

May 10

Pikake er en aromatiske Jasmin arter som er innfødt til India og mye dyrket i Hawaii. Det kan vokse 6 fot høy og 2 til 3 fot bred. Den hvite, stjerneformet blomster brukes ofte i Hawaii leis, så blomstrende busk er allment dyrket kommersielt. Det er derfor det finnes mange kjente metoder for oppmuntrende blomst produksjon i anlegget. Den riktige metoden for beskjæring din avhenger av tid på året. Beskjæring for kontrollert vekst bør gjøres om vinteren, mens beskjæring for blomstring kan gjøres om våren og sommeren. Lated bekymre og riktig bruk av gjødsel kan videre hjelpe deg i voksende pikake anlegget som ønsket.

Instruksjoner

•Skjære tilbake pikake planter å kontrollere sine vekst i deres ikke-blomstrende periode om vinteren, fra November til januar. Bruker en hekk trimmer eller beskjæringssakser, kuttet grener tilbake langs kantene av bush til en ønsket størrelse. Pikake kan bli kuttet tilbake hardt og fortsatt gjenopprette. Dette kan være nødvendig hvis du vokser en stor avling og trenger å sikre avstanden mellom planter.

•Apply gjødsel ved vinter beskjæring å oppmuntre til ny vekst, med en balansert gjødsel eller med 10 deler Nitrogen, 30 deler fosfor og 10 deler kalium, for å oppmuntre blomst produksjon.

•Prune planter å oppmuntre lateral forgrening våren og sommeren. Dette hjelper økning blomstrende siden knopper vises på terminalene grener. Beskjæring er ikke avgjørende for betydelig blomst produksjon. Andre metoder hjelpe også. Fjerne noen blader forbedrer også blomst produksjon.

•Rejuvenate aldring planter ved å kutte tilbake dem tilbake til 2 fot, ideelt i vinter. Pikaka planter er svært fleksibel og kan gjenopprette etter skjæring tilbake hardt.

Tips og advarsler

  • Ved å logge datoene som du beskjære og spore hvor plantene dine pikaka svare, du kan oppfordre en flush på riktige ganger å maksimere produksjonen og planlegge en høst. I de varmeste månedene av sommeren blomster planter generelt ca 30 dager etter beskjæring. I de kjøligere månedene av sommeren blomst de ca 40 dager etter beskjæring. Disse datoene kan variere etter plassering.
  • De som produserer store eller kommersielle avlinger av pikake kan ha nytte av en beskjæring tidsplan for en feltdelen per uke. Dette sikrer en kontinuerlig avling.