Hvordan å rense dem med privat merking Hedges

November 3

Privets er raskt voksende energisk busker som er ofte plantet tett sammen for å danne en hekk. De er kraftig bøndene som skal beskjæres flere ganger i vekstsesongen. Fordi deres tre lyser grønt lenger enn de fleste typer busker, er det lett å beskjære holdt riktig hekker bruker standard beskjæringssakser. Eller kan det være enklere å bruke en elektrisk hekk trimmer for å beskjære dine holdt riktig hekk i praktisk talt alle form du ønsker.

Instruksjoner

•Evaluate hekken og bestemme hva du vil den endelige formen skal. Fine med liguster er at du kan klippe det tilbake hardt og vil sprette tilbake og vokse så godt at snart vil du ikke kunne fortelle det noen gang var beskjæres.

• Kjør en streng eller tau i hekken som en retningslinje for pruning. Bare knytte det til en gren i den ene enden og kjører den lengden på hekken. Plasser retningslinjen litt utenpå der du vil kanten til å være, i tilfelle du får litt overivrig når beskjæring og kutt av litt for mye.

•Bruk et par lange håndtak beskjæringssakser og trim av alle blader og greiner som er utenfor retningslinjen. Bruke rask koteletter med beskjæringssakser og ikke bekymre seg om skade holdt riktig hekken; Det er svært hardfør.

•(Optional): Bruk en elektrisk hekk trimmer i stedet for manuell beskjæringssakser. Det er som slicing gjennom smør og du kan gjøre kurver og andre figurer lettere.

•Etter at du har fullført beskjæring, stå tilbake og se ned lengden på hekken å sjekk for rett linje. Gjøre eventuelle nødvendige spot beskjæring og fjern retningslinjen.

Tips og advarsler

  • Du kan beskjære en holdt riktig hekk praktisk talt ned til bakken og det vil vokse tilbake, tykkere og fyldigere enn noensinne.