Hvordan å rense antikke Apple Orchards

August 30

Hvordan å rense antikke Apple Orchards

Det er mange grunner til å beskjære trærne i en eldre. Som apple trær alder, antall epler de produserer kan avslå. Beskjæring øker orchard ytelse. Epletrær kan også blitt overgrodd hvis frukthagene er forlatt. Beskjæring hjelper deg å gjenvinne en frukthage som har blitt neglisjert og bidrar til å bringe apple treet vekst under kontroll. Ifølge University of Arkansas forlengelsen er beskjæring en arbeidskrevende oppgave.

Instruksjoner

•Prune din trær i slutten av vinteren, når som helst mellom februar og April--før treet bryter dormancy og begynner å produsere knopper. Sovende trær gjenopprette fra beskjæring bedre enn aktive trær.

•Mix en kopp med blekemiddel med ni kopper vann i en blander bøtte til å lage en løsning med 10 prosent blekemiddel. Den bleike løsningen vil drepe noen sykdommer som kan somle på din beskjæring blader. Feilfri fjerne din blad med denne løsningen mellom hver gren du for å sikre at du ikke spre sykdommer i din orchard. Nyt en ren klut i løsningen og tørk bladene på din skjærende verktøy.

•Examine epletreet å finne systemtypen som du skal bruke til å beskjære det. De fleste epletrær stå oppreist og bør du beskjære dem med like linjeavstand lemmer å likne trinnene på en stige. Identifisere lemmer du skal fjerne. Du bør først fjerne alle døde, syke eller ødelagt lemmer. Også fjerne alle lemmer vokser oppreist eller henge ned. Apple grener skal vokse nesten rett utover i 90-graders vinkel.

•Reduser slitasjen høyden på trær som har vokst for høy for sprøyting og høsting ved å kutte de oppreist grenene til en sterk boreinnretningen. Beskjære treets øvre tak mer enn lavere kalesjen å gi lys til beinlidelser.

•Fjern alle vannstråler fra laterale grenene. Vannstråler er ørsmå skudd og svak vekst som vokse utover fra laterale grenene. Disse skudd kan stjele energi som treet kan ellers satt i frukt utvikling. Også fjerne suckers, som er små, svake vekst og nyere skudd som utvikler nær foten av stammen. Disse suckers vil også stjele energi og næringsstoffer treet kan bruke andre steder.

•Bruk gren beskjæring på mindre lemmer eller lemmer du vil fjerne bare delvis. Redusere disse lemmer til et punkt rett foran en utover mot bud. Nye lemmer vil spire fra dette utover mot bud. Dette er kjent som en "overskriften cut." Større lemmer kan fjernes med en hånd så. Bruk en pruning så på en stang for å fjerne lemmer høy i kalesjen. Stå langt borte fra lem når du klippe det slik at det ikke faller på deg. Fjerne tunge lemmer med en så ved hjelp av tre kutt. For det første kuttet, så 1/3 av veien gjennom lem fra bunnen til en tre inches ned lem fra der du faktisk vil fjerne lem. Gjør den andre klipp to inches utover din første kuttet og så gjennom lem fra toppen til bunnen. Det første kuttet hindrer lem stripping bark av apple trestamme når den faller. Gjøre final cut mot stammen på treet i området utenfor treet grenen krage eller vekst ryggen, som er en rygg av bark mellom der en tre gafler. Start på et punkt på innsiden av gaffelen like utenfor bark ryggen. Kutt nedover og utover på en 45 graders vinkel. Dette er en "thinning cut."

Tips og advarsler

  • For forsømte eldre trær, vil fjerne døde tre utgjør flertallet av din beskjæring kutt. Fjern aldri mer enn to eller tre lemmer årlig på en overgrodd treet å unngå å skade treet. I stedet vil beskjære treet over en to - til tre - års syklus.
  • Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr når beskjæring epletreet, inkludert tunge skinnhansker og sikkerhet beskyttelsesbriller. Hvis du beskjære en tre lem som er høyere enn hodet, ha en vanskelig lue. Aldri stå under en lem som du beskjære det. I stedet bruker en stang så og stå på avstand til lem.