Hvordan å rengjøre fettete hår

October 30

Vanligvis forårsaket av en overproduksjon av talg i talgkjertlene i hodebunnen, kan fettete eller fet hår bokstavelig talt sette en demper på håret livfullheten. Dette skjer oftest i folk som har en full leder av fint hår; mer hår betyr mer talgkjertlene og mer talg. Heldigvis trenger du utligne for stadig halte eller våt ser hår. Er det noen tiltak du kan ta å aktivt fjerne fett fra håret og redusere mengden av olje produsert.

Instruksjoner

•Purchase en sjampo som kalles olje-kontrollere eller avklare. Sjampo bør også være gjennomsiktig eller gjennomsiktig. Gjennomsiktig sjampo har færre tilsetningsstoffer og skjære fett mer effektivt. Tilsetningsstoffer, slik som de som gir farge og duft til sjampo, kan bare forverre fettete tilstanden til håret.

•Vaskestasjonen tømmes håret godt, men forsiktig med sjampo gang om dagen, helst i morgen. Bruke kjølig eller lunkent vann og arbeide sjampo i hodebunnen med putene i fingrene. Unngå varmt vann og bruke balsam, som de kan forverre oiliness av håret. Tillate sjampo å forbli i håret i omtrent fem minutter.

•Rinse håret grundig med kaldt eller kule. Kaldt og kjølig vann vil redusere mengden olje som produseres naturlig i talgkjertlene.

•Rinse håret en siste gang med en etterbehandling skyll. Du kan lage dine egne etterbehandling skyll ved å blande saften av to sitroner med 1 QT destillert vann. Hvis du ikke ønsker å bruke sitroner, foreta en skylling ved å kombinere 1 tsp. av eple cider eddik med 1 pt. vann. Begge skyller hjelper fjerne såpe rester og kjempe fett.

•DAB håret med blotting papirer mellom din daglige sjampo/skyll økter hvis du oppdager en oppbygging av olje. Blotting papir kan kjøpes på de fleste kjøpesentre, i hudpleieprodukter eller sminke midtgangen. Blotting papir hjelper slikke olje i håret og på hodebunnen din.

Tips og advarsler

  • Unngå børste håret for mye, som børsting vil hjelpe overføring olje på hodebunnen din til resten av håret.
  • Unngå frisyrer at håret henger i nærheten av ansiktet eller pannen din. Oljen på ansiktet vil overføre til håret.
  • Ikke bruk gelled hår eller mousse, som de vil bidra til oljer i håret.
  • Feilfri din hårbørste eller gre regelmessig. Oljer finnes i din kam eller børste kan sendes videre til håret ditt.