Hvordan å Refinish glassfiber svømmebasseng glidende bord

November 13

Glassfiber svømmebasseng lysbilder er veldig populært på grunn av sin styrke og holdbarhet. Glassfiber er også lett, som gjør lysbildene enkel å installere og flytte rundt. Over tid, blir gel strøk maling som dekker lysbildet falmet og selv misfarget. Dette er et vanlig problem som kan løses ved refinishing lysbildet med gelcoat. Gelcoat er en glassfiber harpiks som er pigmentert med farge. Alle forsyninger behøvde å refinish et lysbilde kan finnes på din lokale marine forsyning butikken.

Instruksjoner

•Sett til en respirator og overflaten av lysbildet med 200 korns slipepapir og en håndflaten slipemaskin. Scuff hele overflaten av lysbildet i hver kløft. Den ferske gelcoat vil ikke bindingen til gamle, unscuffed gelcoat.

•Rengjør støvet ut av lysbildet med en svamp og parabolen såpe i vann. Rengjør lysbildet og deretter tørke det av med et håndkle.

•Tape noen metall som er koblet til glassfiber lysbildet med maler tape. Dette vil beskytte metallet fra får over spray på den.

•Mix i glassfiber gelcoat med Herder, følge retningslinjene fra produsenten på beholdere. Bruk en liten bøtte og en røre pinne til å grundig bland gelcoat og herder.

•Apply gelcoat bruke en følte roller og en pensel for vanskelig å nå eller trange områder. Starte fra bunnen av lysbildet og jobb deg vei til toppen. La første strøk stivne og umiddelbart gjelder en andre, lettere strøk. La gelcoat stivne i 24 timer før får den våt.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid en respirator når du arbeider med glassfiber materialer.