Hvordan å polere lakkerte messing

October 6

Hvordan å polere lakkerte messing

Lakkering messing skal eliminere behovet å bli polert, beklageligvis etter en stund lakken begynner å visne eller skrelle bort, noe som resulterer i messing måtte være polerte. Selv om fjerne lakken og deretter polering messing kan være en langtekkelig prosess, det er ganske enkelt å gjøre og mesteparten av tiden resulterer i en vakker sluttproduktet. Her er hvordan å polere lakkerte messing.

Instruksjoner

•Prepare arbeidet. Neglelakk remover vil skade de fleste overflater, så legge ned plast over arbeidsområdet for å beskytte den. Har en alt du trenger innen rekkevidde.

•Beskytter noen ikke-messing deler. Hvis messing stykket du er polering har noen deler som ikke er messing, dekke dem med plast og/eller maler tape før du fjerner lakken. Du ønsker ikke å skade noen del av varen du er polering. Neglelakk remover kan skade mange overflater, inkludert keramiske dekorasjoner som er vanlig på enkelte typer messing stykker.

•Fjern lakken. Sette noen neglelakk remover på en svamp og bruk svamp for å tørke bort lakken. Du kan gjøre litt skrubbing hvis det er gjenstridige flekker eller gjenta prosessen to eller tre ganger for å fjerne tøff lakk. Ikke la den neglelakk remover sitte på messing skjønt, tørk den bort med våte håndklær så snart du har fjernet lakken.

•Rengjør messing. For å sikre at du har fjernet alle vask neglelakk remover og skitt eller smuss i messing, den med en lett blanding av oppvaskmiddel og varmt vann. Pass og skyll godt når du er ferdig. Tørr grundig med et håndkle.

•Polish messing. Når messing stykket er ren og tørr er det klar til å være polerte. En liten dab av messing polsk gjelde en myk, ren klut. Deretter smøre polske på messing i et meget tynt lag. Følge av umiddelbart polering polske bort i en sirkelbevegelse. (Fjern for å bruke en annen bløt ren klut til dette.) Du burde se lyst polert messing avslørt som du buff unna den polering sammensatte. Hvis du arbeider med en liten bit, er det greit for å polere det hele stykket samtidig. Hvis du arbeider på et stort stykke, men fungerer i deler slik at du ikke la den polske sitter for lenge. Når du har polert bort alle polsk, bør du ha en nydelig stykke polert messing.

Tips og advarsler

  • Holde en våt rag hendig å tørke opp eventuelt søl eller feil.
  • Ikke polsk messing uten å fjerne lakken. Du fjerne en del av lakken og ende opp med stygge smøre merker.
  • Ikke bruk denne metoden på messingbelagte produkter. Du kan tilfeldigvis fjerne messing plating. Bruk disse instruksjonene på solid messing stykker.