Hvordan å plante jordbær i Sør-Florida

November 12

Hvordan å plante jordbær i Sør-Florida

Jordbær er snikende planter som vokser lav til bakken og overleve i år, å produsere frukt hver våren og sommeren. Jordbær er hardføre og kan overleve selv i nordlige stater som Illinois og Maine, krever de lange dager av lyse sol og varme blomster og bærer frukt. Ifølge University of Florida IFAS forlengelsen tilbyr vår, sommer og høst årstider i halvøy Sør Florida ideelle jordbær voksende forhold i forhold til lys og varme.

Instruksjoner

•Plant jordbær høsten i South Florida, før noen frysing. Dette gir bær tid til å etablere vekst for sin blomstrende i November og våren Frukt produksjon. Den beste tiden å plante jordbær i South Florida er i slutten av September til midten av oktober.

Finne et nettsted som får full sol i minst åtte timer hver dag, selv om vinteren. Selv om jordbær vil vokse i delvis skygge, kan de ikke blomstre eller bære frukt. Rake området og eliminere noen gamle vekst, ugress eller steiner, som jordbær ikke vokser godt med konkurransen.

•Build et hevet sengen for jordbær plante for å sikre god drenering, så mye av Floridas jord blir myrlendte og soupy. Haug en velkomponert kombinasjon av halv rask-drenering jord og halv organiske kompost 4 til 6 inches høy på valgt område, og bland 10-5-10 gjødsel på toppen 2 inches av jordbær sengen.

•Plant jordbær planter på en overskyet dag eller i morgen eller ettermiddag å beskytte dem fra midt på dagen varme i Sør-Florida. Plante seedlings i grunne områder, slik at det jord nivået faller på toppen av deres rot baller. Plass seedlings på 18 til 30 inches i raden og rader for 3 til 4 føtter. Grave grøfter 2 til 3 inches dyp mellom hver rad, å heve jordbær og holde sine røtter av vannet.

•Et jordbær med 3 inches vann umiddelbart og sette dem på en konsistent vanning tidsplan for 20-40 minutter på lav vann strømme en gang i uken.