Hvordan å plante frukttrær fra høstet frø

June 17

Planting frukttrær fra høstet frø er en hyggelig prosjekt som kan gjennomføres for lite til ingen kostnad. Mens prosessen høsting og planting av frukt og frø er enkel, er økende frukt som er identisk med opprinnelige nesten umulig. De fleste frukttrær er podet til hurtig voksende og sykdom-motstandsdyktig rot lager, dermed produsere frukt som er en hybrid av de to plantene. Dette hybrid frukt utseende eller mangler ønsket kvaliteter av den originale frukten.

Instruksjoner

•Harvest frø fra Beef frukt eller frisk frukt som har falt fra den overordnede treet. Vask frøene i varmt vann for å fjerne alle klissete fruktkjøtt. Lå renset frø på et papirhåndkle til luft tørr.

•Velg en plante plassering for høstet frukt frø. Se etter et full-Søn planting sted som mottar seks til åtte timer med sollys frukt frø, og til slutt frukttrær, med sollys som trengs for sunn, energisk vekst. Velg et planting sted som tilbyr fruktbare, godt drenering jord.

•Fjern alle vegetasjon, inkludert gress, ugress eller andre planter, fra valgt planting sted. Grave dypt ned i jorda fjerne rotsystem uønskede vegetasjon å hindre deres gjenvekst.

•Forsterk næringsstoffer i jorden til deg planting og forbedre jord lufting og drenering før planting. Arbeid organisk endringer slik alderen gjødsel, torv moss og perlite i jorden på planting lokasjonen til en dybde på 8 til 10 inches. Legg til endringer som kreves av plante- og jord behov.

•Kontroller planting hull for høstet frukt frø som er mer enn dobbelt så dypt som lengden på frø. Slippe to eller tre frø i hver av planting hull; ikke alle frøene plantet vil spire og spire vellykket. Dekk frøene med en 1/2 - 3/4-tommers laget av jord. Topp det tynne laget av jordsmonnet med 1 til 2 inches av grov byggmester sand.

•Dekk planting området med en wire-skjermen for å hindre at ekorn fra å grave opp og spise frukt treet frø. Fjerne wire skjermen våren, når nye vekst er observert, for å tillate din frukt treet planter å vokse fritt.

Tips og advarsler

  • Oppreist kylling wire skap rundt frukt treet seedlings våren slik at de som tilfeldigvis tråkket på eller spist av hjort, ekorn og kaniner.
  • Unngå plante frukt frø i konstant våt jord eller de kan råtne snarere enn spire.