Hvordan å plante et tre i steinete bakken

July 25

Hvordan å plante et tre i steinete bakken

Hvis du plante et tre i steinete bakken, kan gode intensjoner være din angre. Ifølge University of Arkansas, hvis du endre jorden umiddelbart rundt treet med kompost, kan du containerize treet, forårsaker røttene bare vokse i løs, fruktbare jord umiddelbart rundt treet og unngå vokser noen lenger unna. Nøkkelen er å endre jord i et stort nok område å oppmuntre røttene å spre fra treet. Jo bredere skal området du dyrke og berike med kompost, mer levende og sunn treet være.

Instruksjoner

•Fjern pinner, store steiner og andre hindringer fra rundt treet i en sirkel rundt 12 fot i diameter.

•Till beste foten av jord. Mesteparten av rot veksten skjer i beste foten av jord, så endring denne jord vil hjelpe treet å vokse.

•Spread et lag på 4 inches av kompost på sirkelen du dyrket. Bruk en tiller for å blande kompost i jorden.

•Dig et hull i midten av sirkelen som dypt som rot-ballen på treet og tre ganger så bredt. Sett treet i hullet og måke smuss i rundt det å dekke røttene.

•Plasser 2 til 4 inches av mulch i en sirkel rundt treet bred nok til å dekke rot-ballen. La en tomme eller så av plass rundt stammen klart mulch, opprettes en smultring figur. Hvis mulch går helt til stammen, kan det oppmuntre gnagere å mate på bark, ifølge University of Arkansas forlengelsen.