Hvordan å plante en koloni hage

October 15

Hvordan å plante en koloni hage

I kolonitiden var det ingen supermarked som en husmor kan kjøre til melk, brød og egg. I stedet måtte de fleste av maten i en koloni husholdning behandles fra rå varer som kolonistene selv produserte. Koloniale hagene var viktig i denne perioden som en kilde til frukt og grønnsaker, i tillegg til stiften elementer som korn, medisinske og kulinariske urter og selv søtningsmidler honning fra biene, melasse fra sukkerrør eller sukkerroer eller sirup fra lønn trær. Gartnere som plante koloniale ikke bare levere mat til deres bord, men også gjenskape litt historie.

Instruksjoner

•Decide hvilken colonial hage som du ønsker å plante. Spanske koloniale hager som typen sett i San Antonio, Texas, er svært forskjellig fra engelsk colonial hager som du finner i New England fra samme tidsperiode.

•Determine som planter du vil sette i hagen din koloni. Kolonistene vokste vanligvis en blanding av planter som var lokalt tilgjengelige og hardfør eksemplarer som de brakte med seg fra hjemlandet. Kontoer av hva planter ble dyrket i en koloni hage er tilgjengelige gjennom brev og publiserte dagbøker, samt historiske bevaring foreninger, revolusjonerende-tiden eiendommer som Mount Vernon og arbeider living history Museum som typen som finnes i Colonial Williamsburg. Planter foretrekkes av koloniale gartnere kan inkludere urter og blomster som lavendel, rosa, roser, fioler, rosmarin, sweet merian, mynte og salvie og grønnsaker som bønner, erter, squash, kål og gresskar, rotgrønnsaker som gulrøtter, poteter og løk og innfødt druer som muscadine.

•Sketch ut strukturen i hagen din før planting. Koloniale gartnere i New England foretrukket for sine hager pen og godt definert. Gjerder holdt ut husdyr i landet og definert hage grenser for å holde naboene ute i byen. Hage områder var omsluttet med en bøyd kvist gjerde eller sikring. Hageplanter ble arrangert geometrisk i kvadrat senger med rett stier mellom dem. En separat del av hagen kan være satt til side som en frukthage.

•Plow opp din hagen tomter å heve hagen i senger med en rototiller. Spre torv moss og kompost over hagen å berike jord. Organisk endringer som dette vil forbedre noen jord. I leire jord, vil de aerate bakken. I jordsmonnet, vil de forbedre vann oppbevaring. I noen jord, vil de øke fruktbarheten.

•Bruk lokalt tilgjengelige materialer for hardscapes. Kolonistene hadde å gjøre med byggematerialer som var lokalt tilgjengelige. Disse kan inkludere baner eller vegger laget av lokale feltet stein eller trellises laget av pinner.

•Åpne planting lommer for transplants eller grave hull for seedet i rette rader i din plante senger etter den siste årlige frost datoen. Plass rootball av transplantasjon i planting lommene slik at anlegget sitter på samme nivå i bakken som det gjorde i barnehagen. Plante frø tre ganger så dypt som frø bredden på bredeste. Dekk røttene av planter og frø med jord. Vann slik at bakken er så fuktig som en vred ut svamp. Frø vil spire innen et par uker.