Hvordan å plante en Fraser Fir i Alabama

March 3

Hvordan å plante en Fraser Fir i Alabama

Plante Fraser fir (Abies fraseri) for sin klassiske, juletre-skjemaet. Om det er innfødt til høyere elevations av Applachians, kan det absolutt dyrkes i Alabama. Ifølge Virginia Tech, kan Fraser fir langsomt vokse til en høyde på 80 fot, med en smal, koniske topp strittende med kort, tøff nåler. Selv om det foretrekker de kjøligere delene av nordlige Alabama, kan Fraser fir vokse godt hvor som helst i staten hvis plantet riktig i riktig jord.

Instruksjoner

•Plant Fraser fir i høst eller tidlig vinter i Alabama. Når temperaturene er kjøligere, vil transplantasjon sjokket, treet og sine røtter, reduseres fordi sap går saktere. Velg et område som får mye sol og jord som er dyp, rik og godt drenert.

•Kontroller jord pH med en test kit fra din lokale planteskole eller hage senter. Ifølge North Carolina State University trenger Fraser fir en jord pH mellom 5.5 og 5,8. Endre jord med lime etter pakken instruksjoner å heve pH i Alabama jord. Bruke ammonium sulfate lavere den.

•Dig et planting hull for Fraser fir to ganger med bredden av rot ballen og like dyp. Hell en bøtte med vann i bunnen av hullet for å redusere transplantasjon sjokk til røttene.

•Skjære burlap fra roten ballen til Gran eller forsiktig ut av beholderen. Arbeide roten ballen med fingrene til å løsne alle sammenrullede røtter til de henger fritt.

•Still treet i planting hull og sjekk dybden. Roten kronen skal 1 til 2 inches over jord linjen. Etterfylle om nødvendig. Fyll i jord på sidene, trykker den ned fast for å fjerne luft mellomrom som kan tørke røtter. Avslutt med en bøtte med vann, sakte over rotsonen.

•Continue vanning alle dagene til desember å etablere røtter. En Fraser fir vil etablere i Alabama tempererte vinter hvis jord og røtter ikke blir dehydrert.