Hvordan å plante en bolle Lotus

May 26

Lotusblomst bolle er en dverg lotus plante som vokser 2 til 3 fot høy. Det er en vakker plante som mange bruker i sine dammer. Bolle lotus planter er hardføre i United States Department of Agriculture sonene 4 eller høyere. Folk finner og kjøpe disse knoller online i løpet av månedene januar til mars. Sent i vintermånedene, bolle lotus knoller startes innendørs, og de bør blomstrer det første året.

Instruksjoner

•Fyll en stor bolle eller beholder med godt luftet vann eller pond vann. Plass beholderen fylt med vann i nærheten av et vindu. Tuber trenger lett for å bryte dormancy, men tillater ikke tuber utsettes for direkte sollys. Hvis mulig, plass bollen eller beholderen på en heten mat å holde temperaturen på 70 til 75 grader Fahrenheit.

•Fjern lotus tuber fra pakken og vaske det forsiktig under sakte-rennende vann. Plass lotus tuber i bollen av vann; det flyter på toppen. Fortsett å vokse tuber i bollen av vann til det bryter dormancy eller når bladene begynner åpning. Endre vannet hver tre til sju dager. Lotus tuber kan vokse i denne potten i to uker. Være forsiktig når du håndterer lotus tuber. Bryte ikke tipset voksende eller lotus vil ikke kunne produsere en løper fra den plasseringen.

•Locate en stor container eller kjøpe en spesiell lotus beholder solgt på de fleste hage sentre eller på nettet. Lotus beholdere har ikke drenering hull, men hvis du ikke vil kjøpe en, bruk en fange bunnpanne, en kattunge kullet pan eller en kjøkken panne. Beholderen må være ren og uten hull nederst, eller sider, og det bør være en minst 6 inches dyp og 12 inches bredt.

•Fyll beholderen med elven bunnen skitt. La smuss nivå 1 til 4 inches under kanten. Hvis du ikke finner elven bunnen skitt, bruke skitt fra din gårdsplass.

•Lay tuber på skitt og deretter legge til vann i beholderen. Plasser tuber på skitts overflaten og tynge det på plass med en stein eller tegl. Tuber har forankret i skitt, eller den flytende.

•Plasser beholderen i dammen der det vil ha 1 til 6 inches av vannet over toppen av beholderen. Jo nærmere kysten eller på grunnere vannet, det varmere vann. Det må være i et område av dammen som mottar minst seks timer med sollys per dag.

•Feed lotus med gjødsel dammen tabs når bladene er like stor som deg. Bruk og bruk hvor anbefales på etiketten.