Hvordan å plante en Amur Maple Tree

April 6

Amur lønn, eller Acer ginnala, er en deciduous sakte voksende, multi-stammet tre innfødt til Japan og Kina. Dette treet vokser 15 til 20 fot høy med lik bredde og produserer velduftende hvite blossoms våren, røde frukter i sommer og høst farger av røde og gule, avhengig av variasjon vokst. Vokse Amur lønn i amerikanske avdeling av landbruk hardførhet soner 3 til 8 for best resultater, og plante treet i tidlig høsten eller våren.

Instruksjoner

•Clear et sted å plante Amur maple med nok plass for forventet dimensjonene av en moden treet. Velg en plassering med delvis skygge til full sol. Ring din lokale verktøyet selskapet for å merke plasseringene til tunnelbanelinjer før du begynner å grave.

•Kontroller hull samme dybde av lønn treets beholder og to til fem ganger så bredt. Fjern eventuelle steiner og grener, og bryte opp noen store klumper av jord.

•Fjern Amur maple fra beholderen. Løsne roten ballen og plasser treet i hullet. Sjekk er høyden på treet for å sikre at det det samme som passer til hullet. Hvis du plante treet utligner en tomme eller to høyere, vil dette sette treet på riktig høyde etter treet på plass.

•Fyll hullet med fjernet jord og vann området å suge den grundig. Vanning lønn treet etter planting vil bli kvitt eventuelle luftbobler i jord og skyv jord mot røttene.

•Et Amur maple tree en quart vann hver dag i de første sju dagene og deretter to ganger det beløpet annenhver dag de neste sju dagene. Levere 3 quarts vann til treet hver tredje dag, og deretter ukentlig etter at når nedbør er mindre enn en tomme.

•Dekk et område som strekker seg utover planting hullet med en 3-tommers lag mulch. Ikke plasser noen av mulch innen 6 tommene av Amur maple's bagasjerommet. Utvide mulch ut hver våren å under drypp linjen.