Hvordan å oppløse is bygge opp på en parkeringsplass

October 21

I områder som opplever kalde vintre med snø, kan is bygge opp i parkeringsplasser, og parkering og gå risikabelt for ansatte og beskyttere. Hvis du ikke fjerner isen, kan noen skli og falle, som kan ende opp med å koste selskapet en masse penger på grunn av en sak. Oppløsende isen kan ta litt tid, men det er en av de enklere måten å kvitte seg med isen hvis du ikke har tid til å bryte den opp manuelt.

Instruksjoner

•Spread et salt eller kjemiske deicer produkt gjennom parkeringsplassen ved hjelp av et frø sprederen, særlig vekt på icier områder, slik som lavtliggende områder og kantene av parkeringsplassen. Bruk et tynt lag med salt eller deicer. For mye kan faktisk hindre smelteprosessen. Bruke riktig type for din værforhold. For eksempel natrium veisalt deicers fungerer ved å slippe varme og derfor fungerer raskere, selv i lave temperaturer ned til-25 grader Fahrenheit. Natriumklorid, eller salt, deicers fungerer bare ned til 20 gradene ºF.

•Legg et lag med sand eller andre slipende til stedene der isen er tykkere og vil ta lengre tid å oppløse. Sand gir trekkraft til kjøretøy og mennesker for å redusere sjansen for slipping på isen.

•Scrape opp isen når det begynner å smelte å fjerne det raskere. Du kan bruke en metall hånd skraper, ligner på spade, hvis du har en mindre parkeringsplass eller små områder med is. Hvis du har mye større, kan du vurdere å ansette en profesjonell snø fjerning tjeneste å bruke maskiner for å skrape isen.

Tips og advarsler

  • Spre salt eller deicer produkter før en storm å bekjempe isen før den danner.
  • Spade bort noen snø før spre salt eller deicer for de beste resultatene.