Hvordan å øke bokser av betonggulv i Crawlspace

August 27

Hvordan å øke bokser av betonggulv i Crawlspace

En nyttig konstruksjon er å huske at betong og tre bør ikke berøres. Fordi betong er ofte i nær kontakt med fuktighet, kan det veken fuktighet i tre. Bygningsarbeidere løse dette problemet ved å installere en enkel damp barriere mellom de to materialene. Hvis du lagrer din pappesker under huset i en gjennomgangen plass med et betonggulv, husk at papp er laget av tremasse, og lagrede objekter kan bli skadet av fuktighet og råte med mindre du beskytte dem ved å løfte dem av betongen. Dette kan gjøres enkelt og greit.

Instruksjoner

•Purchase kraftig malerens plast sheeting. Velg tyngre, som du vil skal gå på den vanlige og kan dra boksene over den. Plass plast sheeting over betong gulvet.

•Plasser 2 av 4-tommers styrene parallell til veggen og fordele dem 10 til 12 inches hverandre over i plastfolie. Dette gjør at hver boks å sitte på minst to styrene for støtte.

•Arrange boksene i styrene, med minst to styrene til en boks. Utforme lagringsområde slik at du lett kan nå boksene. Støtter tunge bokser på større bord eller plass styrene nærmere sammen for å bære vekten.

Tips og advarsler

  • Forsegle boksene tett, og ikke åpne din oppbevaringsbokser i gjennomgangen plass, som som øker sannsynligheten for at boksen ikke vil bli lukket ordentlig, som kan gjøre elementene sårbar for skadedyr eller tap. Etiketten utsiden av esken for å identifisere hva som er lagret i hver boks. Hvis du ikke har brukt et objekt i et år, kan du vurdere å forkaste den.