Hvordan å male en garasje utvendig med en male sprøyta

May 12

Hvordan å male en garasje utvendig med en male sprøyta

Et friskt lag med maling lyser ditt hjem i panikk, men garasjer trenger kjærlighet, også. På dager med mild, klart Vær kan en male sprøyta du friske opp falming maling eller bruke en helt ny farge. Unngå maleri i direkte sollys eller når det er vind. Solens varme kan forårsake bobler, og vinden sender maling partikler langt borte fra der du ønsker dem.

Rengjør utsiden

For en ryddig, selv maling jobb, starte med blanke. Trykk vask fungerer for de fleste eksteriør, men bruk en lett berøring og grip munnstykket nedover for å unngå arrdannelse overflaten og løfte ytterkledning, hvis noen. Garasjer konstruert av betongblokker er kandidater for effektiv press vask. Hvis du ikke har en høytrykksvasker, gjør skrubbe utvendig med en myk-bust skrubbe børste og en svak løsning av såpe og vann utslaget. Riktig lett rust ved slipeenhet overflaten forsiktig med fine stålull. Maling ikke stikke riktig på et fuktig underlag, så la garasjen tørke før maling.

Beskytte områder du ikke ønsker å male

Maling sprøyter Opprett en fin feil det kan overspray på andre områder, og selv en lett bris kan direkte partikler mot takrenner, tak shingles og foundation. Akkurat som du ville tape av og beskytte innendørs før maling, gjør det samme på utsiden av garasjen. Tynn plastfolie og malerens tape beskytter store områder som Vinduer, dører, foundation og viktigste bay garasjeporten, hvis du ikke ønsker å male den. Hvis rennesteinen ikke trenger maling, beskytte dem med brunt papir og malerens tape. Papir dekker også emner som verktøyet meter og utendørs vann kanalstusser og gir en mindre glatt overflate enn plast når spredt over trinn. Beskyttelse mot maleri landskapsarbeid av draping noen gamle laken over busker og blomsterbed. Plast kan forårsake planter under overopphetes.

Manuelle verktøy for en bedre resultere

Mangel på presisjon med en male sprøyta betyr du trenger fortsatt noen manuelle verktøy. Malerens tape bidrar til å skape rett, rene linjer, men det er best å kutte i rundt kantene med en trim pensel. Kutte i også kan holde du sprøyta på større avstand fra områder hvor du kan eller ikke ønsker å tape av. Selv om maling valser kreves ikke når du bruker en sprøyta, er de verdifulle verktøy som oppretter et bedre resultat på porøse overflater. Etter sprøyting et område, rullende over det en gang med en mettet maling roller hjelper styrke male i teksturer som stucco, betong og oppvokst tre-korn mønstre på noen fasader.

Sikkerhet og oppsett

Air atomized maling sprøyter utfører samt generelt verktøy. Hvis din er en høytrykks airless sproyta, aldri pek det på kroppen. Airless sprøyter kan injisere maling gjennom klær og inn i huden. Hver sprøyta fungerer litt annerledes og krever en litt annen oppsett. De fleste krever tynning maling med vann eller annen tynnere, og retningslinjene fra produsenten forklare nøyaktig hvilke maling til tynnere forholdet kreves for at verktøyet. Noen sprøyter bruk slanger som krever grunning med maling. Når du velger en male sprøyta tips, velge en som produserer et bredt spray for store områder i stedet for en smal, konsentrert. Hansker, vernebriller og en støvmaske beskytte deg mot fine partikkel tåken.

Sprøyting teknikker

Differansen mellom gjennomsnittlig og god maling sprøyta resultater er teknikk. Arbeider i vannrette rader fra toppen av en vegg til bunnen, bruke bred, feiing passerer maling jevnere enn kort, hakkete slag. For å forhindre åpenbart avgrensning linjer, start flytte armen før klemme utløseren, og flytte armen i samme retning etter at utløseren er utgitt. Dette skaper uttonede kantene på begynnelsen og slutten av hver passering. Holde sprøyta opp ned å male under lipped kanten av hver rad ytterkledning kan maling nå i sømmene. I alle tilfeller Hold sprøyta flytting; holde på ett sted for et par sekunder og du får tykk områder som kjører og drypp. De fleste overflater trenger et par strøk med maling, men løsner bånd og plast eller papir så snart du kan etterpå. Tape igjen over natten kan føre gummy rester når du løsner det.