Hvordan å legge ned Underlayment under tre laminat

May 5

Bitene i en laminat snapper sammen for å bo i sted i stedet for å feste til gulvet under. Laminat kan gå over eksisterende gulv, men du trenger underlayment, som er vanligvis laget av et skum materiale. Laminat underlayment kommer i ruller og plasseres over hele området der laminat er installert. For laminat plassert over betong eller en tile gulvet med betong undersiden, må du også en damp barriere å beskytte gulvet. En combo damp barriere og underlayment seg tar av både krav. Riktig installasjon er nøkkelen til å beskytte laminat.

Instruksjoner

•Pry baseboard trim forsiktig ut av veggen. Merk brikker hvis du er gjenbruk eksisterende trim så du kan enkelt sette den tilbake på plass.

•Fjern den eksisterende gulv hvis du har teppe eller et tregulv limt direkte til betong. Andre gulv typer kan forbli på plass med laminat plassert på toppen.

•Sweep bort smuss og rusk fra området gulvet der du installerer laminat.

•Unroll damp barriere hvis du bruker en for prosjektet. Lå damp barriere parallelt med den lengste veggen i rommet. Overlappe ark med damp barriere med 7 inches å forhindre fuktighet fra siver opp gjennom sømmene. Tape ark med damp barriere sammen slik at de holder på plass.

•Unroll underlayment materialet og plasser det på damp barriere. Legge til underlayment parallelt lengste veggen som med damp barriere. Rumpe i flere deler av underlayment ved siden av de tidligere installerte delene i stedet for overlappende. Tape kantene sammen slik at underlayment ikke flytte.