Hvordan å kutte røttene av en Douglas Fir

September 30

Douglas gran treets utvalg sprer fra British Columbia, Canada, USA og i sentrale Mexico. Douglas gran kan vokse til 125 fot høye og nå trestamme diameter 5 fot. Høyde og bredde som Douglas fir kan nå, sin rot systemer er kompliserte og dype og vil forstyrre underjordiske rør. Når dette skjer, må du fjerne røttene før de vokser til kloakk, vann og linjer, sprengning dem.

Instruksjoner

•Examine grenene på treet. Hvis noen gulnet, med bladene faller av, da er treet ikke sunt. Kutte røttene av en usunn treet vil drepe den. Undersøke bagasjerommet, ser for store hull og sopp vokser på. Disse er også tegn på en syk treet. Et tre med disse problemene vil ikke overleve har sine røtter kuttet, og må du fjerne hele treet. Hvis din tree ikke har tegn på skader, kan du redusere opptil 30 prosent av sine røtter og det forblir sunt.

•Fjern jord i området der røttene forstyrrer rørene. Grave forsiktig for ikke å knekke noen av røttene. Når du kan se rørene, sette spade til side og fjern ekstra jord med sparkel til du har en klar utsikt rotsystem i dette området.

•Examine røttene rundt røret og bestemme hvilke nød å bli fjernet. Noen som omgir røret eller vokse innen 6 tommene av det må tas ut. Skjær fornærmende røttene med hånden så bruker rask, glatt streker. Ujevne stykker kan skade helsen til treet.

•Yank i skiver-off røtter ut av bakken og plassere dem i en plast søppel pose. Kast røttene som vanlig tunet avfall.

Tips og advarsler

  • Må ikke grave i nærheten din treet med rotsystem med maskiner som vil føre til ytterligere skade røttene og drepe treet.