Hvordan å kutte råtnet vinduspost

March 2

Hvordan å kutte råtnet vinduspost

Veggen kanalene på eldre strukturer er vanligvis laget av standard, ikke-behandlede trelast. Dette kombinert med det faktum at gamle grunnlaget ikke ble konstruert med damp barrierer under, slik at apparatet oppstår mellom terskel og skive, skaper et perfekt scenario for råtnende treverk. For å fikse dette, må veggen løftes og støttet mens gamle terskel er kuttet og erstattet med nye behandlet trelast.

Instruksjoner

Løfte veggen

•Fjern gips eller panel fra innsiden av veggen for å avsløre veggen studs og andre innramming elementer. Knytte en metall orkanen slips plate til topplaten av veggen og hver stud å lage en sterk forbindelse. Undersøk bunnen terskel og markere slutten på delen råtnet med kritt, minst 12 inches i god materiale på hver side.

•Still en flaske jack med en metall heis kolonne eller 4-ganger-4 behandlet innlegg på toppen, passer mellom jack og bunnen av veggens topplaten. Angi kontakten på en tykk stykke trelast, som en 2-av-10, å kvele betong fra styrke løfte.

•Løft to knekt en pumpe gangen til bunnen av stenderne atskilt litt fra veggen terskel kjører langs bunnen. Når avstanden er ca 1/4 inch høy, stoppe jacking og låse kontaktene på plass for å støtte veggen.

Erstatning

•Bruk en Stempelkompressorer så med wrecking blad å klippe neglene endene på hver stud å skille terskel fra stenderne. Klipp neglene på hver stud er over råtnet delen av vindusposten.

•Skjære gjennom terskel med så i begge ender der du merket, så delen råtnet kan fjernes. Løft opp på terskel med en snuse bar. Kuttet noen terskel bolter som knytter det til skive med sagen. Lirke delen kuttet av vindusposten ut og vekk fra veggen før det er klart av alle pigger. Løft og kast råtne trelast.

•Measure og kuttet en ny brikke passer fra behandlet trelast bruker en sirkelsag. Legge den på gulvet flatt på en bred ansikt, rett foran stenderne. Trykk ny terskel på plass med en hammer til sin innvendige kanten er flush med innsiden kantene av stenderne.

•Lavere kontaktene i hver ende av veggen til kolonnene eller innlegg kan fjernes. Kjøre neglene på en vinkel til slutten av hver stud i ny terskel styret.