Hvordan å kutte landskapet murstein diamantsliping

December 13

Hvordan å kutte landskapet murstein diamantsliping

Det er ikke uvanlig i landskapet muring prosjekt må kutte murstein til en mindre størrelse. Bruk en murstein og fliser så med diamond cutter blad å kutte murstein om du gjør rett kutt eller diagonal kutt for hjørner. En murstein og fliser så er en sirkelsag en runde diamond blad er laget med diamant krystall forbedret så tenner. Noen murstein og fliser sager kommer med legge vann. Fest vann pannen og legge vann for å kutte store eller svært tett murstein for å holde maskinen og bladet fra overoppheting og holde nede støv.

Instruksjoner

•Measure og merke cut-linjen på murstein med en permanent penn.

•Sett på hansker, en støvmaske og vernebriller å sikre din sikkerhet mens klipping. En støvmaske er ikke nødvendig hvis du bruker en våt så. Fjern armbånd, klokker og andre smykker og ikke ha posete ermer, som disse tingene kan bli fanget i bladet.

•Sett våte så på en solid overflate. Det er best å kutte murstein utenfor - tørr - så vel som våtkutting murstein kan være rotete. Sett så i kjele vann hvis du er våtkutting. Fyll kjelen med vann.

•Plasser murstein på den glidende murstein og trekke ned bladet å justere med cut-linjen. En rip gjerde kan også brukes for guiding murstein og skape helt rett kutt.

•Vri på sagen. Hvis du er våtkutting, sørg for at tilstrekkelig pumpes vannet fra skuffen til bladet.

•Gi bladet til murstein. Ikke press press. Hold murstein fast på hver side av murstein, sørge for at alle fingrene er trygg avstand fra bladet. Presse murstein sakte frem og tilbake mens så skjærer gjennom.

Tips og advarsler

  • Holde vann skuffen fylt og vannet rent mens våtkutting. Koble så når du legger til vann.