Hvordan å kutte innerdør foringsrør

August 7

Hvordan å kutte innerdør foringsrør

Døren casing, ellers kjent som dør molding, installeres rundt tre sider av en dør. Det brukes til å skjule gapene mellom doorjamb og døren utforming. Døren casing kan være dekorative, eller det kan være en enkel tre stripe. Uansett, er det viktig å kutte casing å passe ordentlig døren. Casing som er målt ikke riktig vil ikke passe på døren. Hvis det casing hjørner ikke er kjegleformede, vil de se grove og uferdig. Gjør disse to tingene riktig første gang vil forlate deg med en profesjonelle døren casing.

Instruksjoner

•Measure lengden på topp doorjamb fra innsiden hjørne til i hjørnet. Legg 1/8 tommer til dette målet.

•Miter av en av dine casing stripe i 45-graders vinkel. Overføre målingen du fikk i trinn 1 på denne casing stripen. Kontroller at du måler fra hjørnet laveste kjegleformede kanten.

•Miter dekselet på mark du nettopp laget, med 45-graders vinkel. Denne vinkelen skal peke i motsatt retning fra vinkelen du først kjegleformede. Merket du bør angi nederst kjegleformede kuttet.

•Plasser stykke kuttet casing over toppen av døren, omtrent 1/8-tommers opp fra kanten av doorjamb. Kontroller at dekselet dekker gapet mellom jamb og innramming. Bruk etterbehandling negler for å sikre kabinettet til veggen.

•Measure fra bunnen av installert dekselet på gulvet. Overføre dette målet til en annen del av casing. Kontroller at en ende av denne casing er kjegleformede til en 45-graders vinkel og du måler fra hjørnet laveste.

•Skjære dekselet rett over på mark du foretok. Hold dekselet mot veggen, dekker gapet. Matche de to kjegleformede hjørnene øverst. Kontroller at dekselet er 1/8-tommers fra kanten av jamb. Sikre kabinettet til veggen med etterbehandling negler.

•Miter 45-graders vinkel på slutten av et nytt stykke av casing. Ta måling for den siste siden av døren, fra bunnen av toppen stykke casing på gulvet. Overføre dette målet til den nye delen av casing, måle fra laveste kjegleformede hjørnet.

•Skjære den nye delen av husets rett over på mark du laget i trinn 7. Plasser dette stykke casing over gapet, holde med 1/8-tommers avstanden mellom kanten av casing og kanten av jamb. De to kjegleformede endene bør møtes på hjørnet øverst. Sikre kabinettet til veggen med etterbehandling negler.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller ved et spisst så.