Hvordan å kutte i langs tak

June 10

Hvordan å kutte i langs tak

Endre fargen på veggen er en kjapp og billig måte å puste nytt liv i et rom. Kaste ned en dråpe klut, kaste opp litt maling, og det er gjort. Vel, når du noen mindre veggen reparasjoner, bånd av treverk, fjerne lyset bryteren og utløp platene og ta vare på det pesky skjæring i - da er det gjort. Skjæring i er børsting maling inn i områder hvor en roller ikke kan nå, slik som langs baseboards, Vinduer og linjen der toppen av veggen møter taket.

Instruksjoner

•Fyll ca 1/2 pint av maling i en ren beholder.

•DIP en vinklet pensel inn i maling omtrent halvveis ned bust. Tørk begge sider av penselen mot beholderen fjerne overflødig maling. Hvis maling drypper fra din penselen når du holder den opp til taket er penselen overbelastet.

•Plasser penselen slik at lengste bust er på venstre. Trykk bust tips i press mellom tak og vegg. Skyv penselen til høyre langs press, holder tipsene jevn. Tørk opp feil umiddelbart med en våt klut.

•La penselen over frisk male en gang å glatte ut maling og fjerne noen tykke linjer. Male en 1 - til 2-tommers stripe på toppen av veggen og male resten av veggen med en sylinder.