Hvordan å kutte en tråd i galvanisert rørleggerarbeid Pipe

October 13

Galvanisert rørleggerarbeid pipe er en av de mest allsidige byggevarer tilgjengelig for en hus eller byggmester. Brukes primært for vann rørsystemer, er galvanisert datakanalen også en sterk, lett og slitesterkt materiale mangfoldig bruk stillas, sagkrakker, flasker og lekeplass utstyr rammer. Hva galvanisert rør prosjektet er, når rør brikkene har blitt kuttet til lengde, ender må være koblet for innredning som kobler dem. Den grunnleggende prosedyren for threading galvanisert rør er enkelt å gjennomføre, og sikrer en ren, jevn tråder for innredning.

Instruksjoner

•Sikker lengden på galvanisert rør for å være koblet i en benk skruestikken ca 6 til 8 inches fra slutten blir gjenger. Brikken kan også være låst fast til sagkrakker eller en annen stabil støtte med V-jawed C-klemmer.

•Monter dø holderen med passende dø for rør størrelsen blir gjenger. Låse dør sikkert inn i holderen med snapin pinnene eller låseskruene.

•Spread en liberal beløpet tråden olje over ca 2 inches av røret slutten. Oljen vil sterkt lette tråden kutte, og du virkelig kan ikke bruke for mye.

•Hold dø abonnenten vinkelrett røret lengde og sett inn slutten av røret inn i dør til den stopper på grunneste tråden kutteren. Dør er gjort å sitte å røret, og røret slutten vil stoppe naturlig på "utgangspunkt" av den skjæretenner.

•Apply en fast, jevnt Trykk for å holder håndtaket og urviserne sakte dø innehaveren å starte tråden kutte. Holde dø hardt presset mot røret slutten, når du begynner å slå håndtaket, forsiktig begynne tråden kutte.

•Continue å slå holder håndtaket i en klokken, med en langsom, selv press, til dør har kuttet ca 1/2-inch av threading.

• Tilbake av press på abonnenten håndtere og rotere dø holderen mot klokken for å fjerne den fra slutten av røret. Børste av alle metall registreringer fra rør trådene og rist ut noen registreringer innenfor terningen selv.

•Apply en annen liberal riksvåpenet tråden olje og gjenta trinn 4 til 6 for å utvide trådene til ca 1 tomme på røret slutten eller kategorien stopp på terningen, hvis aktuelt. Holde presset selv og konstant, mens du vrir dø innehaveren, for å holde den tråd cutters beveger seg jevnt.

•Roter dø abonnenten håndtere mot klokken for å fjerne jevnt dø fra slutten av røret. Bruk en stålbørste for å rense ut trådene og en butikk fille å tørke av overflødig olje. Teste threading med standard montering for å sikre en stram union, og at den threading er dypt nok å matche passer dybden.