Hvordan å kontrollere og fjerne Mold og mugg i hjemmet

July 17

Hvordan å kontrollere og fjerne Mold og mugg i hjemmet

Mold og mugg er ikke bare skjemmende, de er en fare for helsen vår. De er spesielt farlig for de som lider av pusteproblemer eller som helse er ellers kompromittert.

Instruksjoner

•Se for fuktighet. MOLD og MUGG trives i fuktige og varme områder. Kontroller at du holder luftfukter tanker, kjøleskap drypp panner og luftrensere rent. Endre filtre ofte. Følg instruksjonene du fikk fra installatører til å opprettholde din tvungen luft oppvarming og ventilasjon.

•Act umiddelbart. Hvis du oppdager MOLD vokser i hjemmet ditt, bør det fjernes umiddelbart. Så snart du forstyrrer mold, spores inn luften så bruk en støvmaske som du ren. Hvis du har pusteproblemer med å, bære pusteapparat eller forlate rengjøring til noen andre. Med en stiv pensel i en hånd og et vakuum en HEPA filter i andre, penselen og vakuum bort så mye av mold du kan. Kast vakuum bag. Pensle området grundig med en mild løsning av klor. Dette skal ødelegge mold og forhåpentligvis hindre sin retur. Sjekk området med jevne mellomrom for å fange noen retur mold så snart det vises. Hvis du har mold innebygd i drywal, gamle puter eller lignende materialer, vil det være nesten umulig å fjerne den. Fjern og oppbevar dem trygt.

Sørg for grundig. MOLD kan være dødelig, og dessverre døde spores forblir like farlig til lungene som de levende var. Dette betyr at når du finne og fjerne mold, hele området samvittighetsfullt renses regelmessig til alle spor av mold er fjernet.

•Tend til mugg. MUGG bør også renses bort så effektivt som mulig. Børste vekk hva du kan. Hvis du lar en glødende UV-lampen i området i minst tre timer vil av mugg bli eliminert. Iført en maske, pensel og vakuum området rent. Bruke en mildewcide til overflaten og problemet skal løses. Det er nesten umulig å ødelegge alle mold og mugg sporer, sjekk ditt regelmessig og gjenta rengjøring prosessene som nødvendig.

•Consider alle mulighetene. Det er mange måter å redusere fukt i ditt hjem og dermed hindre vekst av muggsopp og mildews. Hvis du er interessert i andre metoder for å kontrollere fuktighet, lese "Hvordan å redusere OVERDREVEN fuktighet i din hjem".

•Få profesjonell hjelp. Hvis du har en alvorlig MOLD eller MUGG problem som påvirker et stort område av din hjem, kan du være lurt å få inn en profesjonell.