Hvordan å identifisere populære innendørs planter

February 26

Hvordan å identifisere populære innendørs planter

Hvis du ønsker å kjøpe planter for ditt hjem eller leilighet eller har mottatt planter som gaver, men er usikker på navnet, er grundig forskning nødvendig for å gi anlegget forsvarlig behandling. Ta bilder av anlegget hvis du velger å besøke en barnehage eller lokale biblioteket for å hjelpe med identifikasjonen; Det er også mange nettressurser for å identifisere innendørs planter.

Instruksjoner

•Observe anlegget. Ta note av dens form, stengel, blader og størrelse. En syk plante vil se ganske forskjellig fra en sunn. Tegn av en usunn anlegget inkluderer brun eller gul visnet blader, pulveraktig hvit soppvekst, svarte eller brune flekker rundt foten av stammen, og svart råtnet røtter. Hvis anlegget er blomstrende, merke utseendet på blomsten for ytterligere hjelp med identifikasjon.

•Ta et bilde av anlegget og bringe den til din lokale planteskole eller hage forsyning butikken. En medarbeider om hjelp med identifikasjon.

•Hvis du trenger videre hjelp med identifikasjon, rikelig online ressurser er tilgjengelige. Også vurdere å kjøpe en guide til innendørs planter; slike guider er ofte tilgjengelig på barnehager, hagesentre, bokhandlere, eller bestilles online.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ny til å plante identifikasjon, er det lurt å etiketten planter når de har blitt identifisert. Dette hjelper deg å huske navnet på anlegget og sikrer riktig omsorg.
  • Feil identifisering kan føre til upassende bekymre og mulig skade og død av anlegget.