Hvordan å identifisere marihuana planter

September 27

Hvordan å identifisere marihuana planter

Ralph Waldo Emerson beskrevet en Luke som "en plante som dyder ennå ikke er oppdaget." Men de fleste gartnere vurdere en Luke en uvelkommen plante vokser hagen. Likevel kan en invasiv plant være en uønsket forstyrre til hager i en klima, en ydmyk og temme skjønnhet i en annen klima.

Planter er vanligvis identifiseres og klassifiseres i feltet guider. Et felt guide kan være et nyttig verktøy i å identifisere en luke. Feltet guider er vanligvis organisert etter klima og/eller geografisk plassering. Se etter et felt guide egnet for ditt område.

Identifisere en Luke ved å undersøke noen åpenbare fysiske egenskaper: livssyklus og vekst vane, stammer, bladmønster, rotsystem, blomster og frø. Til slutt, bevæpnet med denne informasjonen, se en feltet guidebok eller nettside for et bilde og en beskrivelse av planten.

Instruksjoner

•Kontroller anlegget for å se om det er urteaktig eller woody. Urter har myke grønne stilkene og dø tilbake til jord årlig (årlig og flerårige planter). Woody planter har vanskelig fibrous røtter og die ikke tilbake årlig (busker og trær).

•Kontroller Bladmønsteret av anlegget. En "alternativ" bladmønster har blad lapper som er forskjøvet langs stilken på motsatte sider av stammen. Når blad lobes er tilknyttet stengelen på samme sted, men på motsatt side av stammen, de er sagt å være i en "motsatt" bladmønster.

•Kontroller blad av anlegget. Et enkelt blad med ett blad blad på en petiole stilk kalles en "enkel" blad; et eksempel er en maple tree leaf. Mange blader langs en vedlagt stengel eller petiole er "sammensatte" blader; et eksempel er et locust tree blad. Merk utseendet på bladet: bred og flat; flat blader; blader; skala blader. Sjekk egenskapene til bladet: avrundede kanter, taggete kanter, lobed, tenner. Knuse blad og noter lukt.

•Kontroller rammen eller stammer av anlegget, om anlegget er monocot eller dicot. En monocot-planten vokser en grønne blad med parallell blodåre struktur; et eksempel på et monocot anlegg er mais. En dicot-planten vokser med to eller flere blader spirende fra en stilk system; et eksempel på et dicot anlegg er en bønne anlegget.

•Kontroller rotsystemet av anlegget. De to typene rotsystem er taproot og fibrous rot. TapRoot planter har en enkelt tykk rot med noen små avdelinger; en gulrot er en plante med taproot system. Fibrous røtter er hårete og forgrener seg til tykk klumper; torv gress er en plante med fibrous røtter.

•Look for noen pærer vokser under bakken; identifisere pære formen. Ulike pære figurene: pærer, corms, knoller og rotstokker. Sant pæren er en entall, pære-formet pære med en beskytter hud; et eksempel er en tulip pære. En corm pære ligner en ekte pære og har et beskyttende skall, men ser mer hovne og har en flat basale plate; et eksempel er en gladiolus pære. En tuber pære har ingen basale plate og ingen beskytter hud, og gir flere knopper; et eksempel er en potet plante. En rhizome pære er unik i at den vokser horisontalt under overflaten, halv-stammen systemene og halv-rot. Rotstokker kan være svært invasive; et eksempel er en iris.

•Kontroller blomsten av anlegget, hvis mulig. Merk fargen, størrelsen og mønster av kronbladene. Se hvis flower kronbladene er mønstret i roterende grupper av tre, som med en asiatisk lilje, eller har en ring av floral deler i multipler av fire eller fem, som med en tulipan.

•Kontroller frø eller fruktene av anlegget, hvis mulig. Merk størrelsen, fargen og transport mekanisme frø. Eksempler på transport mekanismer for frø: mothake eller grader, som med hjerteskjell burr eller burdock planten; vinger, slik som med lønn treet; fallskjerm, slik som med Løvetann. Sjekk anlegget for bær, og Merk egenskapene: hårete, skinnende, kjøttfulle, saftig.

•Consult et felt guidebok eller nettside, og sammenlign din resultater med beskrivelser av planter i guiden. Bruk av eliminasjonsmetoden til du identifisere anlegget.

•Consult lokale samarbeidsvillig forlengelse avdelingen for identifikasjon og råd. Se i telefonboken for din lokale grenen, eller besøk webområdet USDA invasiv og skadelige luke.