Hvordan å identifisere insekter på en poppel treet

October 23

Den trekantede til sirkelformet formet blader på poppel trær kan bli ofre for flere typer insekter som tære på disse trærne. Flere insekter lever på grener og blader og i stammene i poppel trær. Insekter utgjøre fare til trærne, og hvis de ikke fjernes de kunne til slutt drepe den. Sprøyting insektmiddel to ganger i året bidrar til å fjerne mange av insekter som du finner på poppel trær. Lær å utvikle et skarpt øye for å identifisere noen av disse skadelige insekter.

Instruksjoner

•Notice liten grønn eller gul larver på poppel tre grener eller blader. Larvestadiet er farlig fase av blad fôring larvene, som har seks bein. Når disse Larvene blir voksne de endrer farge og bli hårete. Larvene spiser bladene og knopper på poppel treet inntil de blir voksne. En infisering av blad fôring Larvene kan til slutt drepe treet.

•Look til våren for blad biller på poppel. De lever på blader, etterlot hull på årer av bladene. De lever også på grener gjøre dem svak. Det finnes flere typer av biller. Den vanligste funnet på poppel treet er lilly biller og cottonwood biller. Lily biller har en rød kropp med svart ben og ansikt mens cottonwood biller er gule. De kan finnes på undersiden av et blad.

• Søk for hvite egg sacs som kan plasseres på poppel tre lemmer. Disse tilhører Skjoldlus bomullsaktig pute. Hytten pute skala insekter er født lille og røde eller gule: ikke større enn 5 mm. Egg sacs er omtrent to ganger størrelsen av den voksne kvinnelige. De spiser saft fra poppel treet i sommermånedene.

•Look for tygget bark og greiner på poppel treet. Poppel og vier borers spise bark og grener, å lage hull i ulike deler av treet. Poppel og vier borers er svart med vinger og er ikke større enn åtte til ti mm lang. Larvene spiser i sommermånedene og fremstå som voksne av våren. De fortsetter å mate på bark og tre lemmer. Bevis på slike insekter er svak grener og sagmugg hauger under hull i Barken av treet.

•Spray vinteren for poppel petiolegall bladlus (også kjent som kål rot bladlus) som spiser på røttene av poppel trær. De kan bli sett i høst eller sommer på bladene. De er lys grå dekket i blålig voks.

Tips og advarsler

  • Det er best å spray for insekter på poppel trærne om vinteren og igjen i sommer.