Hvordan å identifisere huset anlegget Bugs

January 5

Innendørs hagearbeid er ikke bare en morsom og givende hobby, men houseplants også innredningen og legge til en følelse av varme i stua. Mesteparten av tiden er plantene sunn og fornøyd forutsatt at du gir dem god lys, vann og god potting blanding. Men noen ganger, uansett hvor godt vedlikeholdte de, huset planter kan bli offer for skadedyr og feil. Heldigvis, de fleste huset planter kan lagres forutsatt at problemet er fanget tidlig og behandlet.

Instruksjoner

•Know hva slags huset planter skadedyr finnes og hvordan å identifisere dem. Det er et par ulike typer insekter og feil som ofte angripe innendørs planter, og de fem vanligste er bladlus, hvite fluer, spider mites, skala insekter og oversiden. Bladlus er svært liten, lys grønn insekter som vanligvis finnes på undersides og stammer av planter. Ofte de finnes i klynger, og du kan merke en klissete rester, også kjent som "honeydew," nær der de har vært skade anlegget. Hvite fluer er små, sap-suger flygende insekter med lyse hvite vinger. Spider mites er svært vanskelig å se, noen ganger bare størrelsen på en pin tips, men de forårsaker blader mottle og ofte la tynne, trevlet rester på og rundt planter. Skala feil kommer i både hvite og brune, er vanligvis oval formet og har en tykk ytre skall. Skala feil tendens til å være langsom bevegelse, noe som gjør dem lett å fange og fjerne. Oversiden er oval formet, og de klyngen sammen. De vises som hvite fuzzy vekster på en plante, spesielt på stammer og under sider av bladene.

•Examine anlegg regelmessig for synlig insekter og feil. Pass på å ikke bare se på toppen av bladene, men også undersides, samt stilkene hvor de kan noen ganger gjemme. Selv om planter vises helt frisk, vil tar denne typen forebyggende tiltak hjelpe deg å fange problemer tidlig på og kunne behandle dem før betydelige skader er forårsaket på plantene dine.

•Fjern noen større, synlig insekter fra planter ved hjelp av en bomull vattpinner dyppet i teknisk sprit. Dette fungerer godt for å fjerne skala insekter som oversiden. Rubbing alkohol suffocates og drepe dem før de kan fortsette å ytterligere skade anlegget. Kast bomullspinnen og innholdet.

•Kontroller gjennomgang og bevinget insekter, som hvite fluer med klebrig feller, som er tilgjengelig på noen hage senter. Andre ikke-kjemiske måter å takle huset anlegget skadedyr inkluderer utnytte en myriade av naturlige produkter som organisk edderkopp mite killer, innendørs insekt killer, Neem insecticidal såpe og gift-mindre insekt magneter, som kan finnes på online hagearbeid spesialitet butikker, som www.planetnatural.com. Bruke naturlige produkter er tryggere for planter og i sin tur bedre for deg siden du ikke trenger å bekymre berøre eller puste i kjemiske produkter som brukes på din houseplants.

•Examine noen stueplanter du er interessert i å kjøpe på garden center eller plante barnehage nøye før du velger for å kjøpe dem. Se på blader, undersiden av anlegget, stammen og med toppen av røttene og jord å sørge for at det er ingen åpenbare tegn av insekter eller pest skade. Ved å ta deg tid til å sikre at anlegget ikke har en utilslørt feil problem, hjelper du for å beskytte eksisterende planter fra potensielle problemer.