Hvordan å holde skitt av Patio plater under regn

May 23

Mens vi bruker vann som en base til å rense mest alt, kan regn og gjørme som opprette en forferdelig griseri på terrassen. En uteplass grenser anlegg kan føre til en avrenning av skitt og sprut av gjørme på terrassen skive. Riktig planlegging og landskapsarbeid kan redusere problemene med skitt på terrassen under regn, men vil trolig fortsatt å holde en god gjørme teppet nær inngangen for å hindre sporing.

Instruksjoner

•Build patio plater på skrå til vannet kan løpe vekk fra huset. En mild skråning på en fjerdedel tomme forhindrer av vann på terrassen og lar noe skitt på terrassen å vaske bort.

•Hold hellen høyere enn de omkringliggende blomsterbed. Hvis patio er allerede bygd, kan du oppnå dette ved å grave ut av blomsterbed. En annen løsning er å ramme blomsterbed slik jord ikke splatter på terrassen skive. En ramme som er litt høyere enn patio hellen hindrer overflyt av jord til betongen.

•Plant gress rundt terrassen og vedlikeholde den. Dette reduserer mengden av jord og smuss rundt terrassen.

•Bruk sandsekker når du trenger en umiddelbar fikse under en kraftig regn. Linje terrassen med sandsekker hindre smuss og søle i overfylte på terrassen.

•Bruk steg steiner, tepper og andre varer for å opprette gangveier å hindre sporing gjørme.