Hvordan å holde Poinsettas i live

September 4

Poinsettias er en vakker plante for å dekorere huset i løpet av ferien, og har blitt et symbol på sesongen i USA i nesten to århundrer. Disse plantene er ganske lett å holde i live, og sørge for at din julestjerne er sunt vil sikre at den holder din hjem munter og festlig gjennom vinteren. Etter sesongen er over, kan du holde dine julestjerne voksende året---vil det å blomstre følgende vinteren.

Instruksjoner

•Velg en god plante å begynne med. Velg en julestjerne er tett og har fargerike blader, uten for mye grønt rundt kantene av fargen. Stilkene bør være stiv, uten tegn til wilting. Anlegget skal vises proporsjonalt, levende og full fra alle vinkler. Unngå poinsettias som synes å være overwatered (Sjekk jord) eller skadet under transport. slike anlegg er sannsynlig å ha irreversibel skade.

•Kontroller at anlegget blir nok (men ikke for mye) solen. Ideelt sett bør poinsettias holdes under indirekte sollys i ca seks timer per dag. Temperaturen bør holdes mellom 65 og 70 grader; Poinsettias er følsom for kulde og kan ikke stå plassert utendørs. Som en tommelfingerregel, hvis du føler deg komfortabel, din julestjerne er, også. Også unngå å plassere dem i nærheten av områder med utkast eller overdreven varme (for eksempel nær inngangsdøren eller peisen).

•Hold din plante fuktig, men ikke gå overboard med vanne. Poinsettias er mottakelige for overwatering. Gi din julestjerne litt vann hvis jord føles tørre. La jorda tørke ut før vanning det igjen. Ikke Oppbevar potten over en skål med vann. Hvis du holder din plante i et spesielt tørr miljø, spray bladene med vanntåke å holde dem fuktige.

•Ikke ikke gjødsle din plante mens den er i blomst. Etter blomstrende kan du gi din julestjerne noen Universal gjødsel hver to til tre uker.

•Hold din julestjerne går hele året. Mange mennesker kaste ut deres poinsettias etter ferien, men de er ikke faktisk døde. Tidlig om våren, kan du trimme anlegget til ca 8 inches i høyde, holde oppe det vanne og gjødsle, og du burde se ny vekst ved slutten av mai. Transplant dine julestjerne til en større pott om sommeren, og se den blomstre igjen høst.